Yıldırım Çevik Kuvvette

Yıldırım, bombalı saldırının yapıldığı Bağlar ilçesindeki Terörle Mücadele ve Çevik Kuvvet Şube Müdürlüklerinin ek hizmet binasını ziyaret etti.

Haberler 18.06.2017 - 12:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Binali Yldrm, 40 yldan beri milletimizi megul eden, bamz artan bu hain terör örgütünün maalaryla sadece mücadele etmek yetmez, bu maay tutanlarla da mücadele art. Bu kararll da hükümet olarak gösteriyoruz. dedi.

Yldrm, önceki akam 8. Ana Jet Üs Komutanlndaki iftarn ardndan Balar ilçesindeki l Emniyet Müdürlüüne ait Terörle Mücadele ve çevik Kuvvet ube Müdürlüklerinin yer ald ek hizmet binasna ziyarette bulundu.

Polislerle tek tek tokalaan Yldrm, polis ailelerinin de yer ald programda yapt konumada, çevik Kuvvetin daha önce bulunduu bu yerde 11 Nisan 2017de malum bir terör olay gerçekleti. Bir polisimiz, iki teknisyenimiz ehit oldu ve birçok arkadamz yaraland. 4 Kasm 2016da bombal araç saldrsyla 13 kardeimizi ehit verdik. Bugün sizlerle ksa da olsa bir araya gelmekteki amacmz, sizlerin her türlü zor artlara ramen terörle mücadeledeki kararllnz takdir etmek ve bu yöndeki baarlarnzn devamn dilemek içindir. ifadesini kulland.

MÜSAMAHA GÖSTERMEDEN GEREKEN CEVABI VERYORUZ

Yldrm, terörle mücadeleye ilikin, unu büyük bir gururla ifade etmek isterim ki son bir ylda ortaya koyduumuz terörle mücadele kararll ve azmi sayesinde Allaha ükür ehirlerimiz huzura kavutu, tamamen inisiyatif sizlere geçti ve vatandamz nefes ald, rahat bir oh dedi. Artk antajlar, tehditler, kepenk indirtmeler, bunlar bitti. dedi.

Bu durumu Diyarbakr ziyaretinde de gördüüne iaret eden Yldrm, öyle devam etti:

ehir halk, ahalisi gayet kendinden emin, bayra elinde, devletine, milletine olan sevgisini, balln her frsatta ifade ediyor. Bu güzel bir ey ama iimiz bitmi deil, daha yapacak çok iimiz var. 40 yldan beri milletimizi megul eden, bamz artan bu hain terör örgütünün maalaryla sadece mücadele etmek yetmez, bu maay tutanlarla da mücadele art. Bu kararll da hükümet olarak gösteriyoruz. Gerek içeride gerek darda ülkemizin toprak bütünlüüne, milletimizin birliine, kardeliine her kim kastederse hiç ama hiç müsamaha göstermeden gereken cevab veriyoruz.

BAARILARINIZIN DEVAMINI DLYORUM

Yldrm, vatandan, ehirde, dada, vadide, her kar toprakta güvenlik güçlerinin varln hissettiini ve huzurla iine gücüne baktn belirtti.

Yldrm, unlar kaydetti: Bu mübarek günde hepinize sevgi, sayglarm sunuyorum. Milletimizin huzuru, güveni, kardelii için gece gündüz demeden fedakarca çaltnz için ve ülkemizin terör belasndan kurtarma adna yaptnz güzel gayretler için teekkür ediyorum. Tabii ki siz burada bu gayreti gösterirken aileleriniz, çocuklarnz büyük fedakarlk gösteriyorlar. Anneleriniz, babalarnz, yaknlarnz sizden uzakta ve hasretinizle sizden gelecek bir sese, bir telefona zaman zaman ihtiyaç duyuyorlar. Onlarn da gösterdii bu sabr ve anlay için kendilerine teekkür ediyorum. Yaklaan bayramnz tebrik ediyorum. Allah birliimizi, dirliimizi daim etsin. Terörle mücadele adna gecesini gündüzüne katarak çalan, gayret eden, ülkemizi daha müreffeh, daha huzurlu, milletin kardeçe yaad bir ülke haline getirmeye özen gösteren bütün güvenlik birimlerimize teekkür ediyorum. Baarlarnzn devamn diliyorum.

Ana Sayfaya Git