Yıldırım Cumhur İttifakı İstanbul Mitinginde konuştu

CUMHUR İttifakı Büyük İstanbul Mitingi Yenikapı Miting alanında gerçekleştiriliyor. Mitinge Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, eski Başbakanlardan Tansu Çiller'in de aralarında bulunduğu çok sayıda isim katılıyor.

Haberler 25.03.2019 - 11:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti stanbul Büyükehir Belediye Bakan aday Binali Yldrm, mitinge katlanlara hitaben bir konuma yapt. Yldrm, 1994ten beri gönül corafyamzn lideri, mazlumlarn kardei suskun dünyann sesi Cumhurbakanmz, liderimiz Recep Tayyip Erdoann yol arkada olarak stanbula hizmet etme frsat bulduum için rabbime ükrediyorum. nallah ehremini olur isem bu hizmetlerin daha fazlasn yapmak için sizlerle beraber olacam. Siz isterseniz olur mu? Siz isterseniz bu i tamam m? Sevgili stanbullular 15 Temmuzda Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann dirayetiyle liderliiyle hainlere o gece hak ettii cevab verdiinde cumhurbakanmzdan sonra ilk görütüüm lider Sayn Devlet Bahçeli oldu. Yenikapya ruh veren 15 Temmuz ittifak, Cumhur ittifak esasnda o gece kuruldu. imdi de beka için Milli karar Cumhur stikrar diyen MHP Devlet Bahçeli ve Cumhurun Cumhurbakan Sayn Erdoana, bu ittifak Cumhurun gelecei için stanbulun gelecei için devam ettiklerinden dolay kendilerine ükranlarm sunuyorum dedi.

STANBULLUNUN HAKKINI ALACAI BR YÖNETM ORTAYA KOYACAIZ

Yldrm, 1994te bu mübarek ehri nasl diriltip canlandrdysak cumhuriyetimizin 100üncü ylnda da stanbulu dünyann yldz yapacaz. 31 Mart evet diyor muyuz? stanbulu sükunetle ortak aklla, ehliyetle, gönül birliiyle, tabi ki icraatla hem de yldrm hzyla herkesin mutlu olaca stanbulu ve stanbullunun hakkn alaca bir yönetimi inallah ortaya koyacaz. Bu muhteem tablonun önünde sayg ile eiliyorum. Bu muhteem tablo bize bir ey diyor. stanbul 1 Nisan karlamaya hazr diyor. Yine bizi mahcup etmediniz. Allah hepinizden raz olsun. diye konutu.

O PARTDEN BU PARTDEN DYE AYIRMADAN HERKES çN HZMET GÖTÜRECEZ

Yldrm konumasnn devamnda u ifadelere yer verdi: Bu meydan da Adalet ve Kalknma Partisinin parlyor. Ak Partinin parlyor. MHPnin üç hilali dalgalanyor. Bu meydan da cumhuriyet ittifaknn gür sesi yanklanyor. Hepinize minnettarm. Sergilediiniz bu muhteem tablodan gurur duyuyoruz güç alyoruz.

SANDIKTAN BÜYÜYEN TÜRKYE çIKACAK

Yldrm, Bu milletin iyiliin ve güzelliin ta kendisidir. Sizler mütevazi samimi çalkan Anadolu insanlarsnz. Türkiye insanln merhametin son kalesidir. Bir hafta sonra sanda gidiyoruz. Nasl bir stanbulda yaamak istediimizi cümle aleme göstermeye hazr msnz? Vereceiniz her oy stanbulun aydnlk yarnlar demek. Daha çok i daha çok a bereket daha çok öretim demek. Daha rahat daha kolay bir ulam demek. Daha konforlu bir yaam demek. Mühür sizde sandktan karde stanbul çkacak buna var msnz? Sandktan güçlü üreten stanbul çkacak buna var msnz? Sandktan tecrübe çkacak. Sandktan büyüyen Türkiye çkacak. Bana güvendiinizi biliyorum. Size daha mutlu daha huzurlu daha güvenli bir ehir bir stanbul sözü veriyorum. te bu söz Yldrm sözüdür. diye konutu.

Ana Sayfaya Git