Yıldırım: En gerçek anket, en doğru anket seçim sandığından çıkan ankettir

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Binali Yıldırım, seçim çalışmaları kapsamında ziyaret ettiği Sultangazi'de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, "En gerçek anket, en doğru anket seçim sandığından çıkan ankettir" dedi.

Haberler 15.03.2019 - 11:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yldrm, seçim çalmalar kapsamnda Sultangazide STK temsilcileriyle bir araya geldi. Programa Cumhur ttifak Sultangazi Belediye Bakan aday Abdurrahman Dursun da katld. Yldrm buradaki programn ardndan gazetecilerin sorularn yantlad.

Bir gazetecinin servisçiler odasnn kendisine yapt çarnn sorulmas üzerine Yldrm, Taleplerine baktm. stanbulda 60 binin üzerinde servis çeken esnafmz var. Bunlar stanbulun örencilerini, çalanlarn her gün tayorlar, stanbulun yükünü tayorlar. Servisçilerimizin sorunlarna gereken ilgiyi, alakay gösterdik bugüne kadar. Bundan sonra da göstereceiz. Talepleri makul talepler. Özellikle stanbul kart izin belgesinin 10 yldan 30 yla çkarlmas talebi yerine getirilecek bir ey. Yeni kart alp, servis hizmetine girmek isteyenlerin gelii güzel deil de, UKOME marifetiyle, servisçilerin de temsilcilerinin bulunaca bir kararla yaplmas ve bu ekilde arz talep dengesinin salanmasn önemsiyoruz. Bu bakmdan konuyu Büyükehir Belediye Bakanyla görüeceim öncelikli olarak. Bu konuda yaplmas gereken, alnmas gereken kararlarn alnmasn salayacaz dedi. Yldrm, seçimde oy oranlaryla ilgili hedefinin sorulmas üzerine, Benim çtam stanbullularn 31 Martta verecekleri destektir. En gerçek anket, en doru anket seçim sandndan çkan ankettir. Ben stanbula güveniyorum, stanbullulara güveniyorum. stanbulun sorunlaryla ba etmeye çalan, stanbulun geleceini arayan bütün seçmenlere, 11 milyon seçmenin tamamnn desteini talep ediyorum. Ayrtrmadan, herkesi kucaklayan, herkesin bakan olacama bütün stanbullularn huzurunda söz veriyorum diye cevap verdi.

Ana Sayfaya Git