Yıldırım; Milli şuur ayakta!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Yıldırım, şunları kaydetti: "İstiklal Savaşı'nın son safhasını teşkil eden savaşta, düğüne gider gibi şehadete koşan kahraman ordumuzun önünde hiçbir engelin duramayacağı bütün dünyaya gösterilmiştir.

Haberler 30.08.2018 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TBMM Bakan Binali Yldrm, 30 Austos Zafer Bayram dolaysyla mesaj yaymlad. Yldrm, unlar kaydetti: stiklal Savann son safhasn tekil eden savata, düüne gider gibi ehadete koan kahraman ordumuzun önünde hiçbir engelin duramayaca bütün dünyaya gösterilmitir.

ER GÜçLERNE ZN VERMEMTR

Tarihinde esaret yüzü görmemi asil milletimiz, varln hedef alan saldrlar karsnda büyük bir sorumluluk uuru ile hareket ederek, istikbalini karartmak isteyen er güçlerine frsat vermemitir. Bu uurun en müahhas örneklerinden biri de 15 Temmuz 2016de yaanmtr. Bamszlk ve hürriyet a ecdadmzn mücadele ruhundan ald uur ile hareket eden milletimiz, istilac, igalci emperyalistlerin devletimize sinsice szan i birlikçileri eliyle gerçekletirmek istedikleri darbe giriimini bastrarak büyük bir vatanseverlik örnei sergilemitir.

Ana Sayfaya Git