Yıldırım'dan 'Karargâh rahatsız'a tepki

"AK Parti geldi, artık manşetlerle hükümet kurmak, hükümet yıkmak tarih oldu" diyen Başbakan Binali Yıldırım, Hürriyet gazetesinde “Karargâh rahatsız” başlığıyla yayımlanan habere tepki gösterdi.

Haberler 27.02.2017 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halk oylamas sürecindeki ilk mitingini Kahramankazanda gerçekletiren AK Parti Genel Bakan ve Babakan Binali Yldrm, 25 ubatta Hürriyet gazetesinde Hande Frat imzasyla yaymlanan Karargh rahatsz balkl habere tepki gösterdi:

Eskiden hatrlayn manetlerle hükümetlere ayar verirlerdi. AK Parti geldi, artk manetlerle hükümet kurmak, hükümet ykmak tarih oldu. Karargah rahatsz bu manetleri hatrlyorsunuz deil mi. Eskiden, 28 ubat balatmadan önce büyük denen gazeteler bu manetleri ata ata, halkn seçtii iktidar al aa etmek için her türlü tezgah kurdular. imdi bakyorum, benzer eyler yapmaya çalyorlar. Manet atarak hükümete ayar vermeye çalyorlar.

Halk oylamas sürecindeki ilk mitingini Kahramankazanda gerçekletiren AK Parti Genel Bakan ve Babakan Binali Yldrmn yapt konumadan öne çkan balklar öyle;

Devletin içine çöreklenen ve ihanet edecekleri günü bekleyen bir grup terörist 15 temmuzda ie koyuldu. Siz yiit kardelerim, zaman bendedir, mekan bendedir dediniz. Darbecilere cannz pahasna meydanlar dar ettiniz. Bu alçak darbe giriimine kar, onurlu haysiyetli direniinizi ortaya koydunuz. Aknc klasn kuatan siz, Kahramankazanllar oldunuz. Uçaklar kalkmasn diye bütün yln emeini yakan da sizlerdiniz. Darbeye kar ilk sivil direnii balatan yine Kahramankazann kahraman insanlar oldu. te bu yüzden bu destan sizin eseriniz. Eserinizle istediiniz kadar övünün. 15 temmuz Milletin zaferidir. O zaferde ilk cümleyi Kahramankazanllar söyledi.

EVETLER DUYDUKçA KUDURUYORLAR

FETÖ örgütünün elebas Pensilvanyada bu evetleri duydukça kriz geçiriyor, fenalayor. PKK sizin bu evetlerini iittikçe kuduruyor. çünkü diyorlar ki eyvah 48 günümüz kald, millet evet diyecek bizim biletimizi kesecek Evet diyeceiz, terörün sonunu getireceiz, evet diyeceiz Türkiyeyi güçlendireceiz.

KILIçDAROLU GB BZ LGLENDRMEZ DEMEDK

Biliyoruz ki aziz milletimiz hiçbir zaman bizi yalnz brakmad.Ak Parti kurulduu ilk günden bu yana milletin emanetini namus bildi. Tehdit, hendek siyaseti yapmadk. Srtmz milletten bakasna yaslamadk. Biz hep millet ile yürüdük. Milletin yolu bizim yolumuz oldu. Biz ana muhalefet partisi lideri gibi sonuç bizi ilgilendirmez demedik.Meclis kürsüsünü igal etmedik, parlamentoyu çalamaz hale getirmedik.

PKKYA, FETÖYE DAEE ELVEDA DEMEYE HAZIR MISINIZ

Milletin emanetine sahip çktk. Biz tehdit siyaseti hiç yapmadk, hendek siyasetini asla kabul etmedik, biz srtmz ona buna dayamadk. Ama bölücü parti Biz srtmz Kandile, PKKya dayyoruz. Kürt kardelerim kimliinizle iftihar edin, bu sizin hakknz. Ancak alçak terör örgütü PKK bilesiniz ki, sizin gibi bir sorunu yok. Sizin böyle bir alçak örgüt gibi sorununuz var. Hiç merak etmeyin, gün yaklat. Bu alçak örgütün aramz bozmasna izin vermeyeceiz. Onlarn da bu ülkeden yok olup gitmesi yakndr. FETÖye, PKKya, DEAa elveda demeye hazr msnz?

KUMPASLARIN HEPS BOA çIKTI

AK Parti kurulduu ilk günden beri birçok sorunla karlat. Badireler atlattk. Vatandalarmz her zaman bize yol arkada oldu. Her skntda bize destek verdiniz. Cumhurbakanmz siyasi yasakl yaptlar. Milletvekili olamaz, muhtar bile olamaz dediler. Partimizi kapatmaya çaltlar. En son, 15 Temmuzda kanl bir darbe giriiminde bulundular. Allahn yardm, milletimizin verdii güçle dorulduk, yolumuza devam ediyoruz. Bütün bu olaylar, Gezi olaylar, 17-25 Aralk olaylar... Hepsi boa çkt. Biz, milletle yürüdük, Kahramankazanla yürüdük.

CHP VE HDPYE OY VERENLERE SESLENYORUM...

Biz 79 milyonun hükümetiyiz. HDPye, CHPye oy vermi kardelerim varsa, onlara da sesleniyorum. Siyasi görü farkllklarmz bir kenara brakalm. Mevzu bahis memleketse, gerisi teferruat. Bu iin kavgas, kutuplamas olmaz. 16 Nisan günü sanda milli hassasiyetimizle, birliimizle, kardeliimizle gideceiz.Daha düne kadar Türkiyenin en büyük sknts terör deniliyordu, biz mesaj aldk. PKKya, FETÖye, DEAa tarihin en ar darbesini vurduk. Kandil, PKKnn bana ykld, Kazan FETÖnün bana ykld, El Bab DEAn bana ykld

KAHRAMANKAZANA ULAIM MÜJDES

imdi size bir müjdem var. Bizim Ulatrma Bakan sizin eniteniniz, Babakannnz Kahramankazanl. Peki biz sorumluluumu yapmayacak myz? Ankara Kazan Yolunu geniletiyoruz. Üç gidi, 3 geli olacak.

KILIçDAROLUNA SERT çIKTI: ÖNCE BUNUN HESABINI VER

Yeni anayasada gençlerin önünü açyoruz. 7,5 milyon gencin siyasete girmesinin önündeki engeli kaldryoruz. Milletvekili saysn 600e çkaryoruz. Klçdarolu, 50 milletvekilinin hesabn yapyor, sen 1,2 milyon lira telefon faturas çkaran milletvekilinin hesabn ver. Yargy tarafsz hale getiriyoruz. Bunu diyen siz deil misiniz, hem söylüyorsunuz, hem kar çkyorsunuz. 2007de icat çkaryorsunuz, bir de halkn iradesine ipotek konulmasn diyorsunuz. Yeni sistemde seçimler 5 yla çkyor, halk megul etmeyeceiz.

BU DKATATÖRLÜK DEL

Partili Cumhurbakan olur mu? Bal gibi olur.Gayet de güzel olur. Tek adam tuttumular. Baka ne olacak? Biz demiyor muyuz kardeim. Bir direksiyonda iki kaptan olmaz. Onun için tek olacak. Bu diktatörlük deildir.

MANETLE HÜKÜMETE AYAR VERMEYE çALIIYORLAR

Bugünlerde birilerine bir eyler oluyor. Eskiden, manetlerle hükümetlere ayar verirlerdi. AK Parti geldi, artk manetlerle hükümet kurmak, ykmak tarih oldu. Karargah Rahatsz bu maneti hatrlyorsunuz deil mi? 28 ubat öncesi büyük denen gazeteler bu manetleri atarak halkn seçtii iktidar alaa etmek için her türlü tezgah kurdular. Manet atarak hükümete ayar vermeye çalyorlar. Demokrasi d bu giriimlere kar 15 Temmuzda en güzel cevab veren Kahramankazanl bu alg operasyonlar size elbette sökmez.

Ana Sayfaya Git