Yıldırım'ın milletvekilleriyle "Anayasa değişikliği" toplantısı

Başbakan Binali Yıldırım, milletvekilleriyle AK Parti Genel Merkezi'nde bir araya gelerek, "Anayasa değişikliği" teklifine ilişkin istişarelerde bulundu.

Haberler 22.12.2016 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Babakan Yldrm, AK Parti Genel Merkezinde, TBMM Anayasa Komisyonunda dün görüülmesine balanan AK Parti ile MHPnin üzerinde uzlat, Türkiye Cumhuriyeti Anayasasnda Deiiklik Yaplmas Hakknda Kanun Teklifi konusunda milletvekilleriyle görümelerde bulunmak üzere bir araya geldi.

MLLETVEKLLERYLE BULUTU

Basna kapal gerçekleen ve 2,5 saat süren toplantda Babakan Yldrm, anayasa deiiklii teklifine ilikin, TBMM Anayasa Komisyonundaki görümeler srasnda ve ilerleyen süreçte AK Partinin nasl bir yol izleyeceine ilikin milletvekilleriyle istiarelerde bulundu.

Milletvekillerinin söz alarak, anayasa deiiklik teklifine ilikin görü ve düüncelerini paylat toplantda, Babakan Yldrm, Babakan Yardmcs Nurettin Canikli, Adalet Bakan Bekir Bozda, AK Parti Grup Bakanvekili Mustafa Elita, TBMM Anayasa Komisyonu Bakan Mustafa entop, AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül ve AK Parti Genel Bakan Yardmcs Hayati Yazc, milletvekillerinin sorularn da yantlad.

Ana Sayfaya Git