Yılın son kabine zirvesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında gerçekleşecek toplantıda, Kovid-19'la mücadelede gelinen aşama, yerli aşı çalışmaları ve yurt dışından ithal edilen aşılara ilişkin takvimin ele alınması bekleniyor

Haberler 28.12.2020 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakanl Kabinesi bugün Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan bakanlnda toplanacak.

Yln son Kabine toplantsnda, Kovid-19la mücadelede gelinen aama, yerli a çalmalar ve yurt dndan ithal edilen alara ilikin takvimin yan sra ülke gündemindeki çeitli konularn ele alnaca öngörülüyor.

Salk Bakan Fahrettin Kocann sunum yapmas planlanan toplantda, alnan tedbirlerin vaka saylarna etkisi, yeni tedbirlerin alnp alnmayaca gibi konularn da gündeme gelmesi bekleniyor.

KABNEDEK GÜNDEM

Bata ngiltere olmak üzere baz ülkelerde görülen mutasyona uram koronavirüs türü dolaysyla alnan tedbirlerin de gündeme gelecei tahmin edilen toplantda, a yaplacak öncelikli gruplar ile buna ilikin takvimin de önemli gündem maddeleri arasnda yer alaca öngörülüyor.

Görüülecek konular arasnda güvenlik ve d politikaya ilikin son gelimelerin de bulunmas bekleniyor.

Cumhurbakan Erdoan, son kabine toplantsnn ardndan Kovid-19la mücadele kapsamnda 31 Aralk-4 Ocak arasnda sokaa çkma kstlamas bata olmak üzere alnan yeni tedbir kararlar ile esnafa yönelik destek paketini açklamt.

Ana Sayfaya Git