‘Yüzünüz varsa buyur helalleşin’

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun helalleşme açıklamasına sert tepki gösterdi. Başkan Aydın, geçmişten bu güne yansıyan gündemleri örnek göstererek, “Kürtlerin çekmiş olduğu bütün ızdıraplar geçmişteki yapılan bütün politikaların anasıdır. CHP zihniyeti, gelip bu topraklarda helalleşmesini bizde sabırsızlıkla bekliyoruz. Yüzünüz varsa buyurun helalleşin” dedi.

Haberler 30.11.2021 - 00:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Diyarbakr l Bakan Muhammet erif Aydn, Diyarbakrda yerel ve ulusal yayn yapan medya kurulularnn temsilcileriyle bir araya gelerek kentin gündemiyle ilgili önemli deerlendirmelerde bulundu. CHP Genel Bakan Kemal Klçdarolunun helalleme açklamasyla ilgili konumasna tepki gösteren Bakan Aydn, Klçdarolunu Diyarbakrda helallemeye davet etti.

CHPNN BU TOPRAKLARDA HELALLEMESN SABIRSIZLIKLA BEKLYORUZ

ydn, Kürtlerin çekmi olduu bütün zdraplarn, geçmiteki yaplan bütün politikalarn anas CHP zihniyeti olduunu vurgulayarak, bunu her zaman söyleyeceklerini ve dile getireceklerini kaydetti. Bakan Aydn, CHPnin gelip bu topraklarda helallemesini bizde sabrszlkla bekliyoruz. Kemal Klçdaroluna buradan çarda bulunuyoruz, Diyarbakra gelin, Yasin Börünün ailesiyle, Tunceli ve Zilan katliam madurlarnn ailesiyle, Diyarbakr anneleriyle, burada sizin desteinizle hareket eden insanlarn sebep olduu hendek ve çukurlarla evleri yklan, k günü ehirden uzak kalan evlerinden atlan gariban fakir fukara ile, bu bölgede kapattnz Kuran kurslarnn madurlaryla, Dicle Üniversitesinde ba örtüsünden dolay okuyamayan benim snf arkadalarmla, Dürümlü katliamndaki 40 vatandan tonlarca bomba patlama sonucu parçalanan vücutlarnn bir torbaya tek smasna sebep olduunuz o garibanlarla, Silvanda Frat Smpilnin anne ve babas, Bismilde Elif imekin anne ve babasyla yüzünüz varsa buyurun helallein dedi.

DYARBAKIRI KAZANACAIZ

Son olarak Kasm ay içerisindeki çalmalarn deerlendiren Bakan Aydn, Kasm ay içerisinde tekilatlar olarak yine youn çalmalar içerisinde olduk. Balar gençlik kollar bakanlmz Kasm aynda yeni genç üye kayd sralamasnda Türkiyede 3. oldu. Gençlik kollarmz buradan bir kez daha tebrik ediyoruz. lçe lçe 2023e slogan ile gerçekletirmekte olduumuz saha çalmalarmz kapsamnda Yeniehir, çüngü ve Hazro ilçelerimizde programlarmz gerçekletirdik. Cumhurbakanmzn liderliinde tüm tekilatmz bir bütün halinde Diyarbakrn her köesinde sahada olmaya, vatandalarmzla bulumaya, onlarn sorun ve beklentileri ile hemhal olmaya devam ediyoruz. Biz kararlyz ve inançlyz. Ylmadan, yorulmadan, önümüze çkan bütün engelleri bir bir aarak, ayamza pranga olan sureti haktan görünenleri bertaraf ederek Diyarbakrn 1047 mahallesinde sokak sokak, kap kap dolaarak nsanlarmzn yüreine dokunacaz. Hükümetimizin yapmakta olduu hizmet siyasetini tekilatlar olarak gönül siyaseti ile taçlandracaz ve Diyarbakr kazanacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git