Zulme karşı dik durunuz!

Diyarbakır Valisi Güzeloğlu "Bugün bizler bölgede ve dünyanın her köşesinde haksızlığa, zulme, yanlışlığa karşı dik duran mağdur ve mazlum neredeyse yardımına koşan, onunla birlikte elini tutup hakkı ayağa kaldıran bir anlayışı temsil ediyoruz"

Haberler 18.10.2017 - 08:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi Hasan Güzelolu, Bugün bizler bölgede ve dünyann her köesinde hakszla, zulme, yanlla kar dik duran madur ve mazlum neredeyse yardmna koan, onunla birlikte elini tutup hakk ayaa kaldran bir anlay temsil ediyoruz. dedi.

Türkiye Gençlik Vakf (TÜGVA) Diyarbakr l Temsilciliinin açl yapld. Merkez Kayapnar ilçesi Ekin Parkta düzenlenen törende konuan Diyarbakr Valisi Hasan Basri Güzelolu, gençlerin gücünü geçmiinden alan ve iddiasn gelecee tayan bir yolculuun temsilcileri olmak zorunda olduunu söyledi.

Bir toplumun en önemli varlnn gençler olduunu belirten Güzelolu, öyle devam etti:

üphesiz sadece gençlere sahip olmak deil bu gençleri iman, irfan ve ilimle buluturmak gerekir. Onlara geçmiini anlatmak, geçmiinden ders alarak gelecee ilikin sorumluluunu anlatmak, bu çerçevede deerlerine, dinine, devletine ve milletine sahip çkacak bir uur yerletirmek lazm. Bugün bizler sadece bölgede ve dünyann her köesinde hakszla, zulme, yanlla kar dik duran madur ve mazlum neredeyse yardmna koan, onunla birlikte elini tutup hakk ayaa kaldran bir anlay temsil ediyoruz. Her bir gencimiz deerlerini tayacak bir bilincin, imann ve uurun temsilcileridir. Tpk 15 Temmuzda irademize, devletimize ve geleceimize kasteden hainler karsnda dimdik ayakta duran gençlik gibi. Her türlü tehdidin karsnda en büyük güvencemiz siz gençlerimizsiniz.

Törene katlan TÜGVA Genel Bakan smail Emanet ise TÜGVA olarak gençlie hizmet etme heyecan ve akyla her geçen gün hzla büyüdüklerini dile getirdi.

Gençlerin olduu her alanda hizmetlerini gerçekletirdiklerini aktaran Emanet, Her geçen gün dünya sahnesinde daha önemli bir role soyunan 2023, 2053 ve 2071 gibi vizyonlara sahip bir ülke olarak biz de üzerimizdeki sorumluluumuzu hissediyoruz. Bu vizyona ulaabilmek için en kymetli varlmz olan gençlerimize en iyi ekilde bakmamz lazm. dedi.

Gençlerin sadece bu topraklar için deil bütün dünyaya iyilii, hakk, adaleti yayacak nesiller olmalar gerektiini ifade eden Emanet, unlar söyledi:

nanyoruz ki açtmz bu temsilcilik binalaryla beraber burada ektiimiz tohumlar yarn yeerecek. Buradaki güzel genç kardelerimiz yarn inallah bata Diyarbakrn sonra Türkiyenin ve dünyann çehresini yeniden deitirecek.

Törene, l Emniyet Müdürü Tacettin Aslan, l Jandarma Komutan Ali Demir, AK Parti MKYK üyesi Mehmet Emin Ylmaz, l Milli Eitim Müdürü Hasan Aslan, Dicle Üniversitesi Rektörü Talip Gül, bürokratlar, örenciler ve vatandalar katld.

Ana Sayfaya Git