'İnci Taneleri' reyting listelerinde zirvede

Kanal D ekranlarında izleyicilerle buluşan 'İnci Taneleri', perşembe akşamının en çok izlenen dizisi oldu.

Haberler 29.03.2024 - 11:48 Son Güncelleme : 29.03.2024 - 11:48

Yılmaz Erdoğanın kaleminden İnci Taneleri dizisinin onuncu bölümü, dün akşam Kanal Dde izleyiciyle buluştu.

Bölüm üç kategoride de yüksek izlenme rakamlarına ulaşarak reytinglerin zirvesine oturdu. Bölüm reytinglerin yanı sıra; sosyal medyada da TT listelerinde yer aldı.

ON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Azem, Dilbere (Hazar Ergüçlü) silahı nerden bulduğunu sordu. Dilber de Zahirden kurtulmak için başka çaresi olmadığını söyledi ve Azemden silahı geri istedi.

Azem, Dilbere Senin çare dediğin bir adamı öldürmek, bir kadını ömür boyu hapse tıkmak ve bir çocuğu şu dünyanın ortasında yapayalnız bırakmak diyerek aradığı çözüm yolunun yanlış olduğunu söyledi.

Sırat, patronunun sevgilisiyle olan görüntülerin Azemin eline nasıl ulaştığının peşine düştü. Berzanın videoyu Azeme verdiğini bilmeyen Sırat, içlerinde bir hain olduğunu ve bu kişiyi bulması için Berzanı görevlendirdi.

Berzan, videonun yayınlanması için Cihana mesaj attı. Ancak Cihan videodaki kadının başına bir şey gelmesini istemedi. Cihan ve Necmi Berzan ile buluştu. Berzan, Sıratın büyük bir yangın planı olduğunu ve yanacaklar arasında herkesin olduğunu söyledi.

Azem, yetiştirme yurdundan aldığı bilgiler sonrası Nehiri evlat edinen Halilin ailesinin evine geldi. Halil konuşmak istemeyince Azem tam geri dönüyordu ki Halilin annesi kapıda belirerek onu içeri çağırdı.

Nehirin bir süre uyuşturucu tedavisi görmek zorunda kaldığını belirten yaşlı kadın uzun süredir ondan haber alamadıklarını söyledi.

Yapımın oyuncu kadrosunda Yılmaz Erdoğan ile birlikte Hazar Ergüçlü, Selma Ergeç, Kubilay Aka, Güven Kıraç ve Yasemin Baştan yer alıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Şenol Sönmez oturuyor.

Ana Sayfaya Git