20 yıldır acı çekiyor

Batman’da ikamet eden 5 çocuk babası Cemal Turan, 20 yıldır teşhis edilemeyen hastalıkla pençeleşiyor. Güneşe çıktığında kafasında şişikler oluşan ve acıdan kıvranmaya başlayan Turan, hastalığına teşhisin konulamadığını belirtti.

Haberler 24.08.2020 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmanda yaayan Cemal Turan, 2001 ylnda bana darbe ald. Turan, bana ald darbe sonras sol kulann arka tarafnda nohut büyüklüünde bir ikinlik olutu. Hastaneye giden Turan, ikinliin temizlenmesinin ardndan bir eyinin olmad belirtilerek eve gönderildi. Doktorlarn kendisine bir eyinin olmadn belirtmesi üzerine kafasnda çkan ikinliklerle çok fazla ilgilenmeyen Turan için kötü günler bir süre sonra tekrar balad. Kafasnda çkan ikinlikler vücudunun farkl bölgelerinde çkmasyla Turan doktorun yolunu tuttu. Farkl kentlerde birçok doktora görünen Turann hastalna tehis konulamad.

KAFASINA DARBE ALDI, HAYATI MAHVOLDU

Yaklak 20 yldr bu hastalkla pençeletiini kaydeden 35 yandaki Cemal Turan, Hastalm gitgide vücudumda yaylma gösteriyor, neredeyse vücudumun tamamna yayld. 2001 ylnda kafama küçük bir darbe aldm. Nohut büyüklüünde balad bu hastalk. Defalarca doktorlara, hastanelere gittim, her seferinde temizlediler, bana bir eyimin olmadn söylediler. Doktorlar bana bir eyimin olmadn söyleyince ben de tedavimi braktm. Tedaviyi braktm süre içinde hastalk vücudumda ilerleme kaydetti. Tekrar farkl memleketlerde farkl doktorlara gidip ansmz denedik ama her seferinde olumsuz sonuç aldk. En son Ankarada hastaneye gittim, çeitli ilemler yapld yine sonuç alamadm. Yaklak 20 yldr bu hastal aratryoruz ama hangi doktora gidebileceimizi bilmiyoruz. Gittiim doktorlar kendilerinin alannn olmadn söyledi. Hastalk oldukça yayld ben artk mücadele etmekte güçlük çekmeye baladm. Hiçbir ekilde günee çkamyorum. Günee çktmda arlarm iddetli ekilde oluyor ve kafamda ime balyor. Ayn zamanda k aylarnda da skntlar olumaya balad. Normal havalarda, souk havada etkilenmezken son zamanlarda artk souk havalarnda çok ciddi bir sknt yaptn fark ettim. Bunca yldr bu hastalkla urayoruz, bu saatten sonra benim imkanlarm artk yetmiyor. Maddi ve manevi olarak gerçekten mücadele edecek gücüm kalmad. Ate düüü yeri yakyor ben sadece kendi hastalm biliyorum, kendi arlarm biliyorum. Bana yardm edilmesini istiyorum. Hastalktan kurtulmak için ne gerekirse yapmaya hazrm. Ben bu hastal yenmek istiyorum dedi.

Ana Sayfaya Git