3 bin aileye ‘Hoş geldin’

Siirt Belediyesince yürütülen proje kapsamında yeni doğan bebekler için hazırlanan, “Hoş geldin bebek” adlı hediye paketi dağıtımı sürüyor.

Haberler 22.02.2018 - 10:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandalarn ac ve sevinçlerine ortak olabilmek için bir dizi proje gelitiren Siirt Belediyesi, sosyal belediyecilik anlay ile Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü tarafndan yürütülen ve yeni doan bebekler için hazrlanan Ho geldin bebek paketi datmnda 3 bine ulald.

HO GELDN BEBEK

Siirt Belediyesi Kültür ve Sosyal ler Müdürlüü tarafndan yürütülen proje kapsamnda, kentte dünyaya yeni gelen bebekler için hazrlanan, içinde biberon, ate ölçer, battaniye ve dier ihtiyaçlarn olduu hediye paketlerin datmna devam ediliyor. 1 Mart 2017den itibaren balatlan proje kapsamnda u ana kadar bin 500 aile evlerinde ve hastanelerde ziyaret edildii, yaklak 3 bin aileye hediye paketi datld bildirildi.

Öte yandan, Kültür ve Sosyal leri Müdürlüü yetkilileri, maddi durumuna baklmakszn doum raporu ve kimlik fotokopisi ile müracaat eden herkese Ho geldin bebek hediye paketinden faydalanabilecei bildirildi.

Ana Sayfaya Git