6 branşta doktor!

Siverek Devlet Hastanesine 6 branşta uzman doktorlar atandı.

Haberler 21.02.2019 - 13:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçedeki doktor eksiinin giderilmesi amacyla harekete geçen AB Uyum Komisyonu Bakan ve AK Parti anlurfa Milletvekili Mehmet Kasm Gülpnar, Salk Bakan Fahrettin Koca ile yapt görüme sonucunda ilçeye doktor atanmasn salad.

Gülpnar, yapt açklamada, görümelerinin olumlu sonuçlandn dile getirdi.

lçede son günlerde doktor eksikliinin istismar amacyla gündeme getirildiini ifade eden Gülpnar, Vatandalarmzn tüm sorunlaryla yakndan ilgilendiimizin bilinmesi gerekiyor. Sorunlarn çözümüne yönelik attmz admlarn reklam arac olarak kullanlmasndan yana olmamamz sorunlarla ilgilenmediimiz anlam tamaz. dedi.

HEKM ATAMASI YAPILDI

Baz branlarda doktor ihtiyac olduu bilgisi üzerine zaman kaybetmeden giriimlerde bulunduklarn anlatan Milletvekili Gülpnar, Salk Bakanmz Fahrettin Koca ile yaptmz görümede durumu anlattk. Kendisi de talebimizi olumlu buldu ve bakanmzn talimat üzerine hastanemize 6 branta doktor atamas yapld. Hayrl olmasn temenni ediyorum. diye konutu.

Atamalar yaplan doktorlarla birlikte hastanedeki doktor saysnn dahiliyede 7ye, kardiyolojide 2ye, ortopedi, kadn hastalklar ve doum ile gözde 3e, acil tptaysa 4e çkt kaydedildi.

Ana Sayfaya Git