Birgül'e yardım eli

Kan kanseri tanısı konulan 12 yaşındaki Birgül Köse'yi ziyaret eden Vali Abdullah Erin'in eşi Gülhan Erin, daha sağlıklı bir eve yerleşmesini sağladığı küçük kızın tedavisinin Ankara'da yapılması için de girişimde bulundu.

Haberler 14.11.2019 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfa Valisi Abdullah Erinin ei Gülhan Erin, yakaland ilik (kan) kanseri nedeniyle zor günler geçiren 12 yandaki Birgül Kösenin tedavisinin yaplmas için giriimde bulundu.

Valilikten yaplan açklamaya göre, Gülhan Erin, Siverek Kaymakam Mustafa çiftçilerin ei Merve çiftçiler ile Gülabibey Mahallesinde yaayan Köse ailesini ziyaret etti.

Ailenin skntlarn yerinde gören Gülhan Erin, Birgülün yeniden salna kavumas için ellerinden gelen destei vereceklerini belirtti.

BNGÜLE VAL ENDEN DESTEK

Erin ayrca toprak daml ve rutubetli bir evde yaayan 5 çocuklu Köse ailesinin, Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf desteiyle daha salkl bir eve yerlemesini salad.

Aileye giyim ve gda gibi çeitli sosyal yardmlarn yaplmasn da temin eden Erin, Birgülün tedavisinin Ankarada balatlmas için giriimde bulundu.

Birgül Köse, hastal nedeniyle okula gidemediini ve derslerinden geri kaldn anlatarak, Babam, hamallk yapyor ve her zaman i bulamyor. Tedavim için Ankaraya götürülmem söylendi ama paramz olmad için gidemiyorum. Sayn Valimiz ve hanmefendi destek olursa tedavi olup iyileerek okuluma devam edip polis olmak istiyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git