Sağlık çalışanları 4'üncü doz aşılarını olmaya başladı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın açıklamasının ardından aşılarını tamamlayan sağlık çalışanları, isteğe bağlı 4'üncü doz aşılarını yaptırmaya başladı.

Haberler 26.11.2021 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakan Fahrettin Koca, dün Bilim Kurulu toplantsnn ardndan yapt açklamada, Salk çalanlarndan 2 doz inaktif a olmu ve hatrlatma dozunu mRNA veya inaktif a olanlar bir hatrlatma dozu as daha istee bal olarak olabileceklerdir dedi. Bakan Kocann açklamasnn ardndan önceki alarn tamamlayan salk çalanlar, 4üncü doz alarn da yaptrmaya balad. Ankara ehir Hastanesi A Merkezinde devam eden alama çalmasna, 4üncü doz için bavuran salk çalanlarnn da eklenmesiyle younluk olutu.

4üncü doz asn yaptran Ankara ehir Hastanesi salk personeli Nurtekin çelik Ylmaz, Bakan Kocann dünkü açklamasnn ardndan bugün asn yaptrdn söyledi. Ylmaz, Benim de 4üncü doz a vaktimin gelmi olmas nedeniyle bugün gelip Ankara ehir Hastanesinde am oldum.

Sabahn ilk saatlerinde geldim buraya. Zaten burada da çaltm için ayrca kolaylk oldu. Hala asn olmam vatandalarmz mutlaka alarn olsunlar. Salgn ancak böyle yenebiliriz. Ann en büyük avantajlarndan birisi de bizi mikroplara kar virüslere kar korumas. Ben de bundan dolay bugün gelip am hemen oldum dedi.

Ana Sayfaya Git