Almanya’da sert aşı tartışması

Almanya’da korona virüs aşı tartışması yaşanırken “Doktorlar için Aydınlanma“ oluşumu üyesi Anestezi uzmanı Dr. Benjamin Hiller, korona virüs ölümlerinden sonra aşı ölümlerinin olabileceğini söyledi.

Haberler 25.12.2020 - 00:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Korona virüse kar mücadelesini sürdüren Almanyada BioNTechin ABDli orta Pfizer ile korona virüse kar gelitirdii ay dünyaya pazarlayan Almanyada a tartmalar balad. Aya kar ittifak oluturan Doktorlar için Aydnlanma oluumu üyesi Anestezi uzman Dr. Benjamin Hiller, BioNTech tarafndan gelitirilen ann zararlarn anlatarak korona virüs ölümlerinden sonra a ölümlerinin olabileceini buna kar bir eyler yaplmas gerektiini söyledi. Hiller, Almanyann tamamnn alanmas halinde Prof. Stefan Hockertzin tezine göre on binlerce kiinin a nedeniyle hayatn kaybedeceini, birçok yerleim yerinin haritadan silineceini ön gördüünü aktard.

AI YAPTIRANLAR çOK TEHLKEL BR AI YAPTIRMI OLACAKLAR

Dr. Hiller devletlerin açklad PCR testlerinin korona virüsü tespit etmek için yeterli olmadn, akut enfeksiyon testi yapmaya uygun olmadn söyledi. Korona virüsü bahane edilerek herkesi alama planlar bulunduunu, bunun için büyük bask yapldn, a mecburiyetinin gelip gelmeyeceini henüz belli olmadn bunun altyapsnn hazrlandn iddia eden Dr. Hiller, Tatile gitmek, alveri yapmak ve salk hizmeti almak isteyenler veya kamusal alanlarda çalanlar ve baz meslek sahiplerini a olmadan çalmalarna izin vermeyebilirler. Böylelikle de a tartmas da alm olunacak. A yaptranlar çok tehlikeli bir a yaptrm olacaklar. Normalde bir ann gelitirilmesi 8 ile 12 yl buluyor. Bu zamana kadar en hzl gelitirilen a süresi 4 buçuk yl. imdi yeni bir a tekniiyle kar karyayz. BioNTechin gelitirdii a ise DNAdan alnan RNA protein, sentezine aktarlacak ve vücudumuza enjekte edilecek. Vücut reaksiyon göstererek protein üretmesi salanacak. Bununla birlikte vücudumuzun genetii deitirilecek. Öyle bir hal alacak ki yabanc bir orgazma proteinini üretmeye balayacak. Ürettikleri proteinler de virüs proteinleriyle savaacak. Bu sitenle doal yollardan vücut savuma sistemi yok edilmi olacak diyerek, BioNTechin asnn zararlarn anlatt.

AçIK HAVADA MASKE TAKMAK AHMAKLIKTIR

Anestezi uzman Dr. Hiller, Dünya Salk Örgütünün 1 ay önce yapt açklamay hatrlatarak, korona virüsün orta dereceli bir griple ayn derecede olduunu ve bu açklamann da dünyann 60 ülkesindeki üniversitelerde görev yapan profesörlerin aratrmas olduu belirtti. Ada olduu gibi maske konusunda da uygulamalarn yanl olduuna deinen Dr. Benjamin Hiller, DSÖnün korona öncesi virüslü hastalklarda maskenin hiçbir faydasnn olmadn açklam, maskelerdeki gözeneklerin virüsten alt kat daha büyük olduunu, maske ile korona virüsü engellemeyi bahçe çiti ile ar yakalamaya benzer bir durum olduunu kaydetti. Dr. Hiller, Danimarkada binlerce kii üzerinde yaplan bir aratrmada, maske takmann hastalar üzerinde herhangi bir etkisinin olmad tespit edildi. Açk havada maske takmak ahmaklktr dedi.

Ana Sayfaya Git