Ameliyatsız yanak inceltme mümkün

Dr. Ata Nejat Ertek, ince ve keskin yüz hatları özellikle bayanların hayali olduğunu belirterek, “Ameliyatsız yanak inceltme ile artık daha zarif görünme sahip olmak mümkün” dedi.

Haberler 21.08.2019 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dermatoloji Uzman Ata Nejat Ertek, yanak yalarnn sadece kilolu olan kiiler de deil, zayf olan kiiler de görülen bir sorun olduunu ifade ederek, Yuvarlak yanaklar kiiyi sadece daha kilolu göstermekle kalmaz ayn zamanda yüz hatlarn da gizler. Genetik yatknln yan sra kiinin kilo almna bal olarak da yanak bölgesinde bulunan yanak yalar olmas gerekenden daha fazla olabilir. Bu durumda kiinin yüz güzelliini olumsuz yönde etkileyebilir diye konutu.

Yüz hatlarnn belirginlemesi yanak yalarndaki fazlalktan kurtulmakla mümkün olabileceini anlatan Dr. Ertek, açklamasn öyle sürdürdü:

Yanak yalarnn azalmasn salayarak bununla birlikte yanak dokusuna sk bir görünüm veren yüksek frekansl radyofrekans teknolojisi ameliyat olmaya gerek kalmadan yüz güldürücü sonuçlar ortaya çkarabiliyor. Yanak inceltmeye yarayan bu sistem ile az içinden yanak altna yerletirilen bir aparat ile uygulanan monopalar radyofrekans enerjisi ile ya dokusuna kolayca ulalabiliyor.15-20 dakika süren uygulamayla ya tabakasna iletilen enerjiyle ya hücreleri eritiliyor ve kolajen üretimi artrlarak deri alt dokularnda sklama salanabiliyor. Uygulama arsz bir uygulama olup ameliyatsz ve gündelik yaam olumsuz etkilemeyen bir yöntemdir.

Ana Sayfaya Git