Ananas suyu ile yağlardan kurtulun !

Ananas sıcak iklimde yetişen tropikal meyvelerden biridir. Ananasın büyük bir kısmı sudur ve kalorisi oldukça düşüktür. İçeriğinde demir,kalsiyum,potasyum,magnezyum, A vitamini,B ve C vitaminleri bolca bulunmaktadır.

Haberler 26.04.2017 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ananas, cildi pürüzsüzletirir ,trnak ve saçlar güçlendirir, gözlere salk getirir. Ayn zamanda kanser oluumunu engeller. Protein sindiren ve zayflamay salayan enzim olan bromelain sayesinde sadece sindirime yardmc olmakla kalmaz, vücutta meydana gelebilecek olan iltihaplar ve ikinlikleri de etkili bir biçimde azaltr. Ananas, az bulunan bir mineral olan manganezin mükemmel bir kaynadr.

ANANAS SUYU

Ananas, insan vücudunun ihtiyaç duyduu bütün vitaminleri ve 16 doal mineral içerir. Ananasn kilo verdirmedeki srr ise zengin suyunda sakldr. Ananas suyu vücuttaki ya etkili bir ekilde eritebilir. Bu nedenle her gün yemekte ananas ya da ananas suyu tüketilebilir. Yani ksacas Ananas salkl bir diyet meyvesidir. Ancak yemeden önce ananas tuzlu suda yarm saat bekletilmesi gerekir. Mide ve barsaklar temizler. Ananas etin sindirilmesinde yardmc olabilir. Ananasta bulunan protein mayas, yemeklerdeki proteinleri etkili bir ekilde çözümleyerek mide ve barsaklar hareketlendirir.Cilt ve saç güzelletirir. Ananasn içerdii zengin B vitamini cildi etkili bir ekilde nemlendirir ve saç da parlatr. Bunun yan sra ananas stresin giderilmesi ve baklk sisteminin güçlendirilmesine de yardmc olur.Tansiyon ve kandaki ya orann düürür. Ananas kan dolamn hzlandrarak hem tansiyonu, hem de kandaki ya orann düürmede etkili olabilir. Ananas, vücutta ya birikimini de önler.drar söktürücü özellii sayesinde de vücuttaki toksinlerin atmna yardmcdr.

Ana Sayfaya Git