Anne akciğer, gelin bağırsak, torun kan kanseri

MUŞ'ta oturan 45 yaşındaki Mahmut Aksu'nun annesi 97 yaşındaki Hediye Aksu akciğer, eşi Yıldız Aksu bağırsak, 11 yaşındaki oğlu Muhammed Ali Aksu da kan kanseriyle mücadele ediyor.

Haberler 15.04.2017 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Muun Cumhuriyet Caddesinde oturan 45 yandaki Mahmut Aksu, 22 yldan beri yanlarnda kalan annesi Hediye Aksunun akcier kanseri olmasnn ardndan, ei Yldz Aksunun da barsak kanserine yakalanmasyla zor günler geçirmeye balad. Mahmut Aksu, son olarak olu Muhammed Ali Aksunun kan kanseri olduunu örendi. Evindeki üç kanser hastasnn tedavi ve bakmlar nedeniyle çalmay branan Mahmut Aksu, devletten bakm paras almaya balad. 5 çocuk babas Mahmut Aksu, unlar söyledi:

DRAM çERSNDE DRAM

Aabeyim de kanser hastalndan hayatn kaybetti. Annem 10 yldan beri akcier kanseri. Yürüyemiyor ve kucamda tayorum. Ne mutlu bana ki anneme bakyor, dualarn alyorum. Eim yldz 7 yldan beri barsak kanseri. Olum Muhammed Ali ise 4 yldan beri kan kanseri. Muhammed Ali Aksu, eitim- öretimini eve gelen öretmenler sayesinde sürdürüyor. Biz ailece her ayn 15 gününü Ankara ve stanbulda hastanelerde geçiriyoruz. Aile boyu kanser yüzünden hayatmz alt üst oldu.

Ana Sayfaya Git