Ayrılan hekime dönüş bileti

Sağlık Bakanı Koca'dan memuriyetten istifa eden hekimlere ilişkin açıklama "Her ne suretle olursa olsun memuriyetten istifa etmiş olan ve son TUS başarısıyla eğitim ve araştırma hastaneleri dahil olmak üzere bir uzmanlık eğitimi programına yerleşenler, bir defaya mahsus kanunda belirtilen süreleri beklemeksizin asistanlığa başlayabilecek"

Haberler 21.04.2022 - 00:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Salk Bakan Fahrettin Koca, memuriyetten istifa eden veya son yaplan Tpta Uzmanlk Eitimi Giri Snavndaki (TUS) baarsyla bir uzmanlk eitimi programna yerleenlerin, tek sefere mahsus kanunda belirtilen süreleri beklemeksizin asistanla balayabileceini belirtti.

Koca, sosyal medya hesabndan yapt paylamda, Her ne suretle olursa olsun memuriyetten istifa etmi olan ve son TUS baarsyla eitim ve aratrma hastaneleri dahil olmak üzere bir uzmanlk eitimi programna yerleenler, bir defaya mahsus kanunda belirtilen süreleri beklemeksizin asistanla balayabilecek. ifadelerini kulland.

çARIDA BULUNDU

Bakan Koca, halen YÖK kadrosunda asistanlk eitimine devam eden uzmanlk örencilerinden mevzuat gerei nakil hakk elde edenlerin de talepleri halinde Salk Bakanl Adna Tp Fakülteleri (SBA) kadrolarna geçebileceini kaydetti.

Ana Sayfaya Git