Bağışıklık sistemini güçlendiriyor!

Diyarbakır’da yıllardır tamamlayıcı bitkisel ilaçlarla hizmet veren fitoterapi uzmanı Sinan Alabalık, bitkisel ürünlerle vücut bağışıklığının kazanılabileceğini söyledi.

Haberler 06.04.2021 - 00:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fitoterapi uzman Sinan Alabalk, bahar aylarndaki salgnlara kar vatandalar uyard. Bitkisel ürünlerle vücut baklnn artabileceini kaydeden Alabalk, GDOlu ürünlerin baklk sistemini bozduunu söyledi. Alabalk, Özellikle gribal enfeksiyonlarda baklk sistemini güçlendirmemiz lazm. Apiterapi ürünlerini kullanmalyz. Bunun yan sra antiviral çaylar içmekte fayda var, bu çaylar gribal enfeksiyona kar oldukça etkili. Doada bulunan ada çay, olmazsa olmazmz ve müthi antiviral çaymz. Buna limon da ilave ettiimiz zaman baklk sistemini güçlendiririz. Özellikle kuburnu 1 kilogram 60 kilogram limon ve portakala edeer C vitamini vardr. K mevsiminde astm ve KOAH oldukça yaygn vaziyette. Bize gelen hastalarmza yapm olduum bitkisel ve gda destekli karmlarla 6 aylk sürede tamamyla astm ve KOAH tedavi ettik, gelen hastalarda da bunu gördük. nsanlar iyileince ben de mutlu oluyorum dedi.

Astm ve KOAH hastalar için hazrlad karmlarn korona virüs hastalarna da iyi geldiini kaydeden Alabalk, Bu süreçte yllar önce astm ve KOAH için hastalarma verdiim karmlar korona virüs hastalarna da iyi geldi. Verdiim ürünlerle ksa sürede akcierde oksijen miktarn artrd gibi öksürük semptomlarnn ortadan kalktn gördüm. Baklk sistemini güçlendirerek pozitif vakalarn ksa bir süre sonra negatif olarak geri dönü yaptn da gördüm diye konutu.

GDOlu ürünlerden uzak durun

Baklk sistemini çökerten GDOlu ürünlerden uzak durulmas gerektiini dile getiren Alabalk, Her ürün mevsiminde kullanlmal, tüketilmeli. Salatalk, domates, patlcan ve biber yazn tüketilmeli. K mevsiminde k mevsimi ürünleri tüketilmeli. Son yllarda GDOlu ürünlerden dolay insanlarn genetik yaplar bozulmu ve baklk sistemleri çökmü vaziyette. Mor renk meyve ve sebze türünü tüketmekte fayda var. Hayatm boyunca 1 kez tek hastaneye gittim gözlerim için bunun dnda hastaneye gitmedim. Bitkisel ürünlerle kendi tedavimi yapyorum eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git