Bakan Yanık: Hamile kardeşlerimizi aşı yaptırmaya davet ediyorum

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Derya Yanık, "Son dönemde gebelerin virüse yakalanma oranının artması endişe veriyor. Hem kendi sağlığını hem de yavrusunun sağlığını korumak için hamile kardeşlerimizi aşı yaptırmaya davet ediyorum" açıklaması yaptı.

Haberler 29.09.2021 - 00:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Derya Yank, Son dönemde gebelerin virüse yakalanma orannn artmas endie veriyor. Hem kendi saln hem de yavrusunun saln korumak için hamile kardelerimizi a yaptrmaya davet ediyorum açklamas yapt.

Bakan Yank, yazl açklamasnda, Her bir annemizin, anne adaymzn ve yavrularmzn sal bizim için çok deerli. Salgn süresince aldmz tedbirlerde bilhassa hamile kardelerimizi korumak için azami çaba sarfettik. Zor bir süreci hep birlikte ayoruz. Bu mücadelede elimizdeki hiçbir tedbiri yok sayamayz. Salgnla mücadelede vakit kaybnn sonuçlar ar, telafisi zor. Alanma, Salk Bakanmzn da altn çizdii gibi özellikle hastaln hafif atlatlmas için en önemli kozumuz. Son dönemde gebelerin virüse yakalanma orannn artmas endie veriyor. Hem kendi saln hem de yavrusunun saln korumak için hamile kardelerimizi a yaptrmaya davet ediyorum ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git