Ballıbostan'da kuduz paniği! Köpeğin ısırdığı adam hayatını kaybetti

Zaman zaman kuduz vakalarını duymaktayız. Bir yeni kuduz vakası da Ağrı'da duyuldu. Ağrı'da kuduz köpeğin ısırdığı birkişinin hayatını kaybetmesi halkı tedirgin etti. AĞRI'nın Ballıbostan Köyü'nden 2 çocuk babası Ahmet Yıldız, kuduz köpeğin ısırması sonucu hayatını kaybetti.

Haberler 02.08.2017 - 01:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zaman zaman kuduz vakalarn duymaktayz. Bir yeni kuduz vakas da Arda duyuldu. Arda kuduz köpein srd birkiinin hayatn kaybetmesi halk tedirgin etti. ARInn Ballbostan Köyünden 2 çocuk babas Ahmet Yldz, kuduz köpein srmas sonucu hayatn kaybetti.

Olay, merkeze 18 kilometre uzaklkta bulunan Ballbostan Köyünde 3 Temmuz günü saat 21.00 sralarnda meydana geldi. çiftçi 44 yandaki Ahmet Yldz, evinden dar çktktan sonra kuduz köpein saldrsna urad ve yüzü parçaland. Ahmet Yldz, yaknlar tarafndan Ar Devlet Hastanesine kaldrld, yaplan tedavinin ardndan köyüne gitti. Köyde 25 Temmuz günü rahatszlanan Ahmet Yldz, bu kez Erzuruma nakledildi ve Atatürk Üniversitesi Aratrma Hastanesinde tedavi altna alnd. Kuduz tedavisi gören Yldz, 30 Temmuz günü öldü. Otopsi yaplmasnn ardndan Yldzn cenazesi dün köy mezarlnda topraa verildi. Ahmet Yldzn ölümüne neden olan köpein ayn gece 14 yandaki Muhammet Polat da srd ve tedavi gördüü belirtildi. Ölen Ahmet Yldzn kardei Yusuf Yldz olayda ihmal olduunu ileri sürdü. Yusuf Yldz, Aabeyimi köy merkeze yakn olduu için biz hastaneye yetitirdik. Hastanede 1 ine vurulmu, 1-2 saat içerisinde ameliyata alnyor ve diki atlyor. Bize söylenen yaraya diki atlmamas gerekiyor ve temizlenmesi gerekiyormu. Ancak aabeyimin bize söylediide alarn yaplmadyd. En son 25 Temmuzda rahatszlanyor. Erzurumda yaplan son tetkiklerde artk abimin son zamanlaryd. Bizlere de Erzurumda a yapld. Bizlerin can yand bakalarnn yanmasn artk.

Ana Sayfaya Git