Başkale'de 6 çocuk babası engelliye akülü araç

VAN'ın Başkale İlçesi Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulselam Öztürk, Yukarı Darıca Mahallesi'nde doğuştan yürüme engelli, evli, 6 çocuk babası Şükrü Doğan'ın (65) akülü araç hayalini gerçekleştirdi.

Haberler 02.11.2017 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçeye bal Yukar Darca Mahallesinde oturan engelli ükrü Doann Kaymakamlk Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakfna (SYDV) müracaat ederek akülü tekerlekli sandalye talebinde bulundu. Doann bu isteini Bakale Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Öztürk, yerine getirdi. Öztürkün talimatyla alnan akülü tekerlekli sandalye SYDV yetkililerine teslim edildi. Yürüme imkan olmad için evinden çkamayan Doan, akülü sandalyesini SYDV yetkililerinden ald. Doan, kendisinin bu hayalini yerine getiren Bakale Kaybakam ve Belediye Bakan Vekili Öztürke teekkür etti.

6 çOCUK BABASI

Akülü tekerlekli sandalyesi olmad için bugüne kadar bir takm zorluklar yaadn anlatan Doan, Allah devletimize zeval vermesin. Devletimizin verdii maa sayesinde çocuklarm geçindiriyorum. Benim elim de sakat. Ayaklarmn olmamas beni çok etkiliyor. Bugüne kadar ellerimin üstünde yürümeye çaltm. Fakat yam ilerledii için çok zorlanyorum. Kaymakammz sayesinde akülü saldalyeye kavutum. Kendisine çok teekkür ediyorum. Artk bu zorluklar yaamayacam dedi.

Ana Sayfaya Git