Bayram sonrası diş bakımınızı ihmal etmeyin

Ağız, Diş ve Çene Cerrahisi Uzmanı Dr. Nihat Tanfer, Ramazan ayından sonra diş kontrolü ve diş bakımı yaptırmanın önemini vurguladı. Bayramdan sonra ağız ve diş bakımına daha fazla dikkat edilmesi gerektiğini belirtti.

Haberler 13.06.2018 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Az, Di ve çene Cerrahisi Uzman Dr. Nihat Tanfer, Oruç sebebi ile yemek saatlerinin ve az bakm düzeninin deimesi di ve di eti saln etkiler. Bayram süresince artan tatl tüketimi de di kontrolü ve bakmn daha da gerekli hale getirir. Doktor muayenesi ve profesyonel temizlik, az sal ve hijyen salar. çünkü düzenli frçalama ve di ipi bile, di yüzeyleri üzerinde oluan ve tartar olarak adlandrlan sert plakay temizleyemez. Bu sert plaka di hekimi tarafndan temizlenebilir. Bu nedenle bayramdan sonra di hekiminizi ziyaret ederek di çürüü, di eti hastal ve az salnza yönelik dier tehditleri tehis edebilen kapsaml bir muayene yaptrmalsnz. Kalp sal bata olmak üzere genel salnz tamamen etkileyen çürük ve di eti iltihaplarnn erken tehisini ve tedavisini salayarak hem az ve di salnz hem de genel salnz koruyabilirsiniz diyerek uyard.

BR GÜNDE D ESTET YAPILABLR

Bayramdan sonra az ve di salnz kontrol altna almak için mutlaka di hekimini ziyaret etmelisiniz diyen Az, Di ve çene Cerrahisi Uzman Dr. Nihat Tanfer, Bir günde di estetii, onarc bakm gerektiren hastalar için birçok avantaj sunar. Bir günde di estetii, di bakm için harcamak zorunda olduunuz süreyi azaltr, estetik bir gülümseme ile normal yaantnza hzl bir ekilde dönebilirsiniz. Dijital görüntüleme teknii sayesinde, dileriniz ve çevresindeki tüm dokular ayrntl bir ekilde incelenebilir. Bu teknik ile di kontrolü, di ve di eti tedavisi ve di estetii çok daha hem hzl, hem de kapsaml bir ekilde yaplabilir dedi.

Ana Sayfaya Git