Belediye yeni doğan bebekleri ziyaret ediyor

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Batman Belediyesi kentte bebek sahibi olan aileleri evlerinde ziyaret ediyor.

Haberler 28.04.2017 - 08:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kanun Hükmünde Kararname (KHK) gerei yaplan görevlendirmenin ardndan Batman Belediyesince hazrlanan Hogeldin bebek projesi kapsamnda Kamu Hastaneleri Birlii Genel Sekreterlii ile protokol imzaland.

Protokolün ardndan hayata geçirilen proje ile yeni doan bebekler evlerinde belediye yetkililerince ziyaret edilerek, ailelerine çeitli hediyeler verilmeye baland.

4 günde 18 aileye ulaan belediye yetkililerinin hedefi 2 bin 500 aileye ulamak.

- Tüm ailelerimize ulamaya çalacaz

Batman Belediye Bakan Vekili Ertu evket Aksoy, yeni doan layda Erdemi evinde ziyaret ederek, ailesine biberon, emzik, battaniye ve çanta ile bebein günlük ihtiyaçlarn içeren ürünlerin bulunduu paket hediye etti.

Aileyi kutlayan Aksoy, beikten mezara kadar ailelerin hem mutluluunu hem de aclarn paylatklarn söyledi.

Aksoy, Geleceimize sahip çkmak adna balattmz projemizde tüm ailelerimize ulamaya çalacaz. dedi.

- Doumdan ölüme yannzdayz

Batman Belediyesi Sosyal Yardm leri Müdürü Sabahat Takn, Belediye Bakan Vekili Aksoyun talimat ile Hogeldin bebek projesini hayata geçirdiklerini söyledi.

Sosyal belediyecilik kapsamnda balattklar projenin yeni doan bebeklere yönelik olduunu vurgulayan Takn, ziyaretlerde ailelere bebekleri için ihtiyaç duyacaklar çeitli ürünler hediye ettiklerini aktard.

Takn, Projemiz, Doumdan ölüme yannzdayz. slogan ile balad. diye konutu.

Anne Yüksel Erdem, dördüncü çocuunu dünyaya getirmenin mutluluunu yaadn söyledi.

Böyle bir uygulama ile ilk kez karlatn dile getiren Erdem, belediyenin hazrlad projenin sevindirici olduunu aktard.

Belediyemizden Allah raz olsun. lk üç çocuumun doumunda böyle bir ey görmedim. lk defa karlatm bu uygulama karsnda ardm dorusu. ifadelerini kullanan Erdem, uygulamann devam etmesini istediklerini sözlerine ekledi.

Ana Sayfaya Git