Beyin kanamasına baloncuk tedavi!

Beyin kanaması geçiren hasta baloncuk tedavisiyle hayata tutundu

Haberler 20.01.2022 - 10:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfada beyin kanamas geçiren hasta, baloncuk tedavisiyle salna kavutu.

Harran Üniversitesi Hastanesinden yaplan açklamaya göre, beyin kanamas tehisiyle hastaneye gelen 40 yandaki hasta, Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dal Dr. Ör. Üyesi Gulyara çidem tarafndan muayene edildi. Yaplan beyin anjiyosunda yaklak 13 milimetre boyunda baloncuk tespit edilen hasta, Giriimsel Radyoloji Dr. Ör. Üyesi Veysel Kaya ile Gulyarann müdahalesiyle salna kavutu.

BALONCUK TEDAVS

Açklamada görülerine yer verilen Kaya, hastann beyin anjiyografisinde bir baloncuk tespit ettiklerini belirterek Hastanemiz Beyin ve Sinir Cerrahisi Anabilim Dal Dr. Ör. Üyesi Gulyara çidem hocamz ile birlikte d merkezden gelen hastaya beraber deerlendirip acil olarak endovasküler (kasktan girilerek kapal yöntemle) anevrizma tedavisi karar aldk ve hastamzn anevrizmas sa kasndan bir ine giriiyle baarl bir ekilde müdahale ettik. Youn bakm sürecini tamamlayan hastamz normal servise aldk. Birkaç gün de burada misafir ettikten sonra tekrar eski salna kavuturarak taburcu ettik. diye konutu.

anlurfa Harran Üniversite Hastanesi Bahekim Doç. Dr. Ahmet Güzelçiçek ise hastane olarak kendilerine bavuran tüm hastalarn salklarna kavumas için zaman gözetmeksizin çalmalarn sürdürdüklerini belirtti.

Ana Sayfaya Git