Boşanmadan 1 saat sonra!

Anlaşmalı boşandıktan 1 saat sonra eski eşini ve yanındaki erkeği öldüren Meşe saklandığı yerde, yakalandı.

Haberler 04.04.2024 - 00:40 Son Güncelleme : 04.04.2024 - 00:40

Diyarbakırda 1 Nisanda mahkeme çıkışı takip ettiği Sevda Meşeyi (34) ve yanındaki Mehmet Sadıçı (50) tabanca ile ateş ederek öldüren Adem Meşe (35) saklandığı adreste yakalanarak gözaltına alındı. Adem Meşenin, Sevda Meşe ile anlaşmalı olarak boşandıktan 1 saat sonra olayı gerçekleştirdiği ortaya çıktı.

ANLAŞMALI BOŞANMA

Olay, 1 Nisanda öğle saatlerinde Kaynartepe Mahallesi 212inci Sokakta 2 katlı evin girişinde meydana geldi. Adem Meşe, aile mahkemesinde görülen boşanma davasının ardından Sevda Meşe ile yanındaki sevgilisini olduğu iddia ettiği Mehmet Sadıçı, takip etti. Adem Meşe, 212nci sokakta bulunan eve girmek üzere olan Sevda Meşe ve Mehmet Sadıçın yanına gelerek, başlarına tabanca ile ateş etti.

BAŞLARINA ATEŞ AçTI

Meşe ve Sadıç yere yığılırken, Adem Meşe olay yerinden kaçtı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Yapılan kontrolde Sevda Meşe ve Mehmet Sadıçın hayatını kaybettiği belirlendi. Olay yeri incelemesinin ardından Meşe ve Sadıçın cenazeleri otopsi için Adli Tıp Kurumuna götürüldü. Yapılan otopsinin ardından Meşe ve Sadıçın cenazesi yakınlarına teslim edilerek toprağa verildi.

POLİSİN YAKIN TAKİBİ

Olayın ardından Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Adem Meşenin yakalanması için çalışma başattı. Yapılan araştırmada Sevda Meşe ve Mehmet Sadıçın yaklaşık 1 hafta önce 212inci Sokaktaki evde beraber yaşamaya başladığı öğrenildi. Adem Meşenin kent merkezindeki bir evde saklandığı belirlendi.

SAKLANDIĞI EVDE YAKALANDI

Meşe, adrese düzenlenen operasyonla yakalanarak gözaltına alındı. Meşenin 1 Nisandaki mahkemede Sevda Meşeden anlaşmalı olarak boşandığı ve cinayetleri de 1 saat sonra işlediği ortaya çıktı. Adem Meşenin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git