"Cilde girdap etkisi ile anında 10 yaş gençlik"

SON dönemlerin cilt gençleştirme yöntemi olan ve cilt problemlerini en aza indiren yeni bir teknoloji HydraFacial hakkında konuşan Uzman Estetisyen Filiz Çekin, "Tam anlamıyla bir mucize, ciltte yarattığı girdap etkisi ile anında gençlik sağlıyor." dedi.

Haberler 25.04.2017 - 07:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hydradermabrazyon yöntemi hakknda bilgi veren çekin, lk defa cilt soyma, temizleme, yenileme, nemlendirme, antioksidan koruma, akne tedavisi ilemlerinin kombine edildii sistemdir. Daha aydnlk güzel genç bir cilde konforlu bir ekilde ulamay salayan sv dermabrazyon teknolojisi her cilde uygundur. dedi.

KAç SEANS UYGULANIR?

çekin, Bir hafta aralklarla en az 4 seans uygulama gerekir. Daha kalc sonuçlar elde etmek için tekrar art. 4 mevsim yaplan uygulama iyileme süreci gerektirmeden ayn gün makyajnz dahi yapabilirsiniz. dedi.

NASIL UYGULANIR?

HydraFacial özel bir uygulama bal ile yaplyor. En önemli 2 etkisi cilt yüzeyinin özel solüsyonlar ile ykanmas ve negatif basnç ile ayn anda svy geri çekmesidir. Böylece bir bakma girdap etkisi yaratyor. Dolaysyla ilk aamada cilt yüzeyi temizleniyor ölü dokulardan arndrlyor. Böylece tkal gözenekler açlm oluyor. kinci aamada ise açlan gözeneklerden yine girdap etkisi ile antioksidan peptid ve hyalüronik asit içeren özel solüsyonlar veriliyor.

Ana Sayfaya Git