Cilt bakımı uyarısı

Diyarbakır’da estetisyen ve güzellik uzmanı Özcan Yalınkılıç Özaydın, kış aylarında cilt bakımına daha çok önem gösterilmesi gerektiğini belirterek, ciltleri soğuktan ve rüzgardan korumak için, nemlendirici kremler, besleyici ve yenileyici ampuller ile serumların kullanılması gerektiğini söyledi.

Haberler 19.12.2019 - 10:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Estetisyen ve güzellik uzman Özcan Yalnklç Özaydn, k aylarnda cilt bakm ile ilgili açklamalarda bulundu. Souk havalarda nemlendirici kremler, besleyici ve yenileyici ampuller ile serumlardan destek alnmas gerektiine dikkat çeken Özaydn, K aylarnda cildimize çok dikkat etmemiz gerekiyor, yaz aylarnda nasl güneten koruyorsak, k aylarnda ise souunda ve rüzgarndan ayn ekilde korumamz gerekiyor. Nasl ki yaz aylarna da kyafet seçerken mevsime uygun kyafet seçiyorsak, k aylarnda da kozmetik ürünlerimizi seçerken ayn hassasiyeti göstermemiz gerekiyor. Cildimizi souktan ve rüzgardan korunmak için, nemlendirici kremler, besleyici ve yenileyici ampuller ve serumlardan destek alabiliriz. K aylarnda cilt lekeleri, gözenek sklatrma, akne, sarkma ve leke tedavileri genelde k aylarnda yaplr. Yazn günein younluundan ötürü bu tarz ilemler yaplmaz, biz güzellik uzmanlar ve dananlarmz ciltlerimizdeki bu hasarlar için k aylarn bekleriz. K aylarnda cildi yenileyen, soyan çeitli uygulamalar yaplr. K aylarnda özellikle kuru ciltlerin çok dikkat etmesi gerekiyor, mevsime uygun kesinlikle kozmetik ürünlerini öyle seçmeleri gerekiyor ve 20li yalarda göz çevresi ve bakmlarna balamalar gerekiyor dedi.

Sahte ürünlere kar aratrma yapn

Sahte ürünlere kar vatandalarn aratrma yapmalar gerektiini vurgulayan Özaydn, Köklü firmalar seçmeye çalyoruz, maalesef her eyin sahtesi var. una özen gösteriyoruz, bütün testlerden geçmesi gerekiyor, doktor ve estetiysen gurubuyla çalmay özen gösteriyoruz. O zaman daha az hata yapm oluyoruz. Güzellik merkezlerine gittikten sonra analiz yapn ve her zaman kabinini sorun, ne kullandklar ve kabin ürünlerinin neler olduunu söyleyince ürün firmasyla iletiime geçerek aratrma yapmalarn ve gerçekten söylenilen ürünler kullanlp kullanlmad konusunda bilgi edinin. Eer ki o firmadan alveri yaplyorsa ürünler firmaya aitse belli eder, eer ki bir alveri yok ise vatandalarn da buna göre karar vermesi gerekiyor. çok fazla madur insanlarla karlayoruz, bizlerde bu güveni salamak için dananlarmza bu yollar gösteriyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git