Ciltte oluşan siyah noktalara dikkat

Uzman Estetisyen Neslim Güngen, ciltte oluşan siyah noktalara dikkat edilmesi konusunda uyarılarda bulundu.

Haberler 09.07.2017 - 11:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Profesyonel Kalc Makyaj Uzman ve Uzman Estetisyen Neslim Güngen, Aqua peel ile hiçbir cerrahi müdahale olmadan, arsz ve yan etkisiz bir ekilde krklklar düzeltme, akneleri yok etme, gözenekleri açma gibi cilt bakmlarn 15 dakika kadar ksa bir sürede yapan bir cihazdr dedi.

Aqua Peelin cihaznn özel olarak tasarlanm andrma ucunun dönerek ciltte biriken ölü hücre, sebum, siyah nokta ve dier yabanc maddelerden cildi aykladn belirten Uzman Estetisyen Güngen, Aqua Peelde uygulanan ilemleri öyle sralad:

Öncelikle içeriinde düük oranda AHA (Alfa Hidroksit Asit) bulunan solüsyon ile Aqua Peel cildin ihtiyacna göre 5-10 dakika uygulanr. Bu ilem sayesinde ölü dokularn temizlenmesi ve gözeneklerin açlmas salanr.

SYAH NOKTALAR

Sonrasnda içeriinde düük oranda bulunan SA (Salisilik Asit) solüsyon ile Aqua Peel cildin ihtiyacna göre 5-10 dakika uygulanr. Bu ilem ile salisilik asit cildin alt katmanlarna kadar emilir ve cildin birçok bakteri ve parazitten temizlenmesi salanr.

Son aamada ise içeriinde yattrc ve nemlendirici aktif maddelerin bulunduu MS solüsyon ile Aqua Peel, cildin yatmasn ve bol nem almasn salar.

Aqua Peelin faydalarndan ilk olarak, gözle görülür krklklar azalttn, pigmentasyonlar, akneler ve daha fazlasnn giderilmesini saladn kaydeden Güngen, Tkal gözeneklerin ve pürüzlü cildin hemen iyiletirilmesini salar. Tek seferde temizleme, peeling, ekstraksiyon, hidrasyon ve antioksidan salar. çok ksa bir sürede cildin yenilenmesini ve gençlemesini salar. Cerrahi olmayan, enjektörsüz ilem uygulandndan rahatszlk vermez eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git