Diyetler değişince

Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Aydın, deniz mevsimine hazırlık için neredeyse her yıl yinelenen spor ve diyet yapbozları ile kişilerin aslında farkına varmadan vücut hatlarını bozduğunu söyledi.

Haberler 07.05.2018 - 09:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sportif ve fit görünümlü olan kiilerin çounun aslnda genetik kodlar sebebiyle doutan ansl olduuna dikkat çeken Plastik Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzman Op. Dr. Ufuk Aydn, genetik yatknlklarnn avantajn ömür boyu sürebilecek kiilerin ise sayl olduunu söyledi. Kadn ve erkeklerin vücut oranszlklarndan ikayetçi olanlarnn saysnn günden güne art gösterdiini belirten Op. Dr. Ufuk Aydn, Vücut deformasyonlar arasnda en sk rastladmz belirli bölgelerde ya dokusu fazlalna bal çkntlardr. Özellikle yaklaan yaz ile deniz mevsimine hazrlk için neredeyse her yl yinelenen spor ve diyet yapbozlar ile kiiler farkna varmadan vücut hatlarnn bozulmasna sebep oluyor. Buna hormonal bozukluklar, günlük yaam stresleri, dengesiz yaam alkanlklar ve düzensiz beslenme de eklendiinde olumsuzluklarn yansmalar gözle görülür bir hal alabiliyor dedi.

YENLENEN DYETLER SORUN

Vücut ekillendirme cerrahisi söz konusu olduunda vücudun neredeyse her yerine birçok farkl yöntem uygulanabildiini kaydeden Aydn, hastalarn gerçekletirilecek bir dizi estetik prosedür sayesinde diyet ve egzersize cevap vermeyen fazla ya ve deriden kolaylkla kurtularak daha iyi bir vücuda sahip olabileceini belirtti. Aydn, Günümüzün modern estetik cerrahi süreçleri sayesinde vücut ekillendirme ameliyatlar, vücut hatlarn baka yollar ve yöntemler ile iyiletiremeyen kiiler için ihtiyaç duyduklar etkili ve güvenli çözümleri sunar. Ya stoklanmas olarak çknt yapan inatç bölgeler hem bayanlarda hem de erkeklerde güvenle uygulanabilen lazer liposuction ile çözümlenebilir. Vücut deformasyonu karn bölgesinde bollama ve sarkma ile seyrediyorsa karn estetii tercih edilir. Kiinin sorununa göre çözüm salayabilmek mümkündür. Estetik-plastik cerrahinin geliimi, estetiin sanatsal bak ve heykeltra gibi çallabilme uzmanlnn devamll ile kiiler artk arzu edilmeyen vücut ekil bozukluklarn ömür boyu tamak zorunda deildir diye ekledi.

Ana Sayfaya Git