Efrahim'in feryadı: İyileşmek istiyorum

Epilepsi hastası Efrahim’in yürek dağlayan feryadı: "İyileşmek istiyorum"

Haberler 23.12.2019 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

BATMAN - Batmanda otizm ve epilepsi hastas 7 yandaki Efrahim Klç, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana seslenerek iyilemek istediini söyledi.

Batman Aydnlkevler Mahallesinde ikamet eden Klç ailesinin 7 yandaki çocuklar Efrahim Klç otizim ve epilepsi hastal ile dünyaya geldi. Maddi imkanszlklardan dolay çocuklarn tedavi edemeyen Klç ailesi Cumhurbakan, Salk Bakanl ve hayrseverlere seslenerek çocuklarnn tedavi edilmesi için yardm istedi.

Yaadklar zorlu süreç ile ilgili hlas Haber Ajans (HA) muhabirine konuan anne Leyla Klç, çocuunun 7 yanda olduunu ve otizm ile epilepsi hastas olduunu söyledi. Evladn, maddi imkanszlklar nedeni ile tedavi ettiremediklerini belirten anne Klç, Maddi imkan olursa çocuum iyileebiliyormu. 7 yldr çocuum çok zor artlar altnda bu seviyeye geldi.

YLEMEK STYORUM

Cumhurbakanmzdan, Salk Bakanlmzdan, hayrseverlerden, Allah için rica ediyorum, yardmc olsunlar ve çocuumun tedavisi etsinler. Bir anne olarak çocuumun iyilemesini istiyorum. çocuumun tedavi olmas için zmir Ege Üniversitesine gitmesi gerekiyor. Sürekli Ankaraya tedavisi için gidip geliyor. çocuumun tedavisi varm ben çocuum iyilesin istiyorum ve hayrseverlere sesleniyorum. çocuum 7 yana gelmesine ramen halen altn balyorum, bir anne olarak istiyorum ki çocuum güzel artlar altnda okuluna gitsin, okusun iyi bir birey olsun ve çocuumun konumasn istiyorum. çocuum kendini ifade edemiyor. Olumun iyilemesi için maddi imkanlar gerekiyor. Tüm hayrseverlerden yardm bekliyorum dedi.

7 yanda otistik, epilepsi hastas Efrahim Klç da Cumhurbakan Recep amca seni seviyorum. yilemek istiyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git