Galata Köprüsü normalleşme sürecini yanlış anlamış!

Normalleşme süreci fotoğrafları herkesi ürkütmekteyken, Sağlık BakanıFahrettin Koca'da bu konuda bir uyarıda bulundu. Koca, Galata Köprüsüdeki balıkçıların sosyal mesafe ve maske kullanımını gerçekleştirmedikleri için virüs kapabileceklerinden bahsetti ve vatandaşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

Haberler 07.06.2020 - 02:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Normalleme süreci fotoraflar herkesi ürkütmekteyken, Salk BakanFahrettin Kocada bu konuda bir uyarda bulundu. Koca, Galata Köprüsüdeki balkçlarn sosyal mesafe ve maske kullanmn gerçekletirmedikleri için virüs kapabileceklerinden bahsetti ve vatanda dikkatli olmalar konusunda uyard.

Salk Bakan Fahrettin Koca, Galata Köprüsünde sosyal mesafe kuralna uymadan balk tutan kiilerin fotorafn paylaarak, sosyal mesafe uyarsnda bulundu.

Bakan Koca, Twitter hesabndan, Sosyal mesafe kuralna balklarla balkçlar arasnda uyuldu ifadesinin yer ald, stanbuldaki Galata Köprüsünde balk tutan vatandalarn fotorafn paylat.

Koca, bu paylamna, Galata Köprüsünde bugün çekilen fotoraftan anladmza göre, balkçlar arasnda 1,5 metre mesafe kuralna uyulmam. Kovalar dolmu mu bilmiyoruz ama virüs köprüye uramsa eli bo dönmemitir. Özellikle kronik hastal olanlar maskesiz, mesafesiz risk altndadr. Rast gelmesin. notunu dütü.

Ana Sayfaya Git