Gebelik zehirlenmesi yatalak yaptı

BATMAN'da 11 ay önce gebelik zehirlenmesi geçirince hastaneye kaldırılen 3 çocuk annesi 34 yaşındaki Gül Şahin (34), yapılan tüm tedavilere rağmen yatalak kaldı. İnşaat işçisi eşi Mehmet Şahin'in şehir dışında çalışması nedeniyle bakacak kimsesi olmayan Gül Şahin'in 3 çocuğu, kendilerine destek olunmasını istedi.

Haberler 06.02.2017 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

11 ay önce gebelik zehirlenmesi geçirince hastaneye kaldrlen 3 çocuk annesi 34 yandaki Gül ahin (34), yaplan tüm tedavilere ramen yatalak kald.

Batmann Bayndr Mahallesinde yaayan 3 çocuk annesi Gül ahin, 5 aylk hamileyken 2016 ylnn Ocak aynda rahatszlannca akrabalar tarafndan hastaneye kaldrld. naat içisi ei ehir dnda çalan Gül ahine kaldrld hastanede gebelik zehirlenmesi tehisi konuldu. Karnndaki bebei kaybeden ve gebelik zehirlenmesinin ardndan kalp krizi geçiren Gül ahin üç ay boyunca hastanede tedavi gördü, ancak yatalak kald. Evde yatan içinden çkamayan ahinin bandan ayrlmayan çocuklar Büra (10), Halime (6) ve Alican (3) annelerinin iyilemesini istediklerini söyledi. çocuklar, Annemizi öpünce sevinçten alyor. Annemiz konuamyor. laçlarn alacak maddi gücümüz yok. Herkesten yardm bekliyoruz dedi.

LAçLARINI ALAMIYORUZ

Yataa bal olarak yaayan Gül ahinin akrabas Melike ahin ise Yengem 11 aydr bu halde. Maddi durumumuz kötü, hastalk srasnda borçlandk. Evde doru dürüst eya yok. Mamalar ve ilaçlar 20 günde tükeniyor ve yaklak bin lira tutuyor. Bu ilaçlar alacak ne maddi gücümüz var, ne kimse bize destek çkyor. Yetkililerden ve hayrseverlerden destek istiyoruz.

Ana Sayfaya Git