Gevşeyen, kırışan boyunlara ameliyatsız çareler

Boyun tıpkı yüz gibi, zamanın izlerini en fazla gösteren bölgelerden bir tanesi. Gevşeyen, kırışan ya da fazla yağ dokusu sebebiyle gıdık oluşan bu bölgeye, farklı estetik işlemlerle, mevcut soruna yönelik çözümler üretilebiliyor.

Haberler 19.04.2017 - 13:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Estetik Plastik cerrahi Uzman Op. Dr. Bülent Cihantimur, boyun estetii için yaplabilecek, cerrahi teknikleri ve medikal uygulamalar anlatt. Yaa bal olarak ya da sk kilo alp vermeyle geliebilen boyun estetii sorunlarn, bölgedeki mevcut problemin derecesine göre kiiye özel çözümlerle giderildiini ve ayrca önleyici uygulamalarla oluabilecek deformasyonu engelleyebildiklerini açklad. Boyun estetii yüz estetii ile bütün olarak düünülmesi gereken bir konudur. Yüz estetiinin devam niteliindedir ve deformasyon e zamanl olarak geliir. Eer çok ileri derecede hindi boyun olarak tabir ettiimiz sarkklk, form kayb veya ar derecede sarkma sorunu varsa, cerrahi bir müdahale olan boyun germe ameliyat yaplr diyen Op. Dr. Bülent Cihantimur, kliniklerinde uygulanan dier boyun germe uygulamalarna ve ameliyatsz

çözümlere de deindi.

Boyun güzelliine ameliyatsz Örümcek A Estetii

Geçtiimiz senelerin en favori ameliyatsz cilt gençletirme teknii olan Örümcek A estetiini boyun estetiinde de kullandklarn açklayan Bülent Cihantimur, cerrahiye alternatif bu tekniin önleyici ve tedavi edici avantajlarndan faydalandklarn söyledi ve ekledi: Örümcek A Estetiinde, hastamzn boynundaki deformasyon derecesine uygun adette ip, ince uçlu inelerle bölgeye yerletiriliyor. Aynen yüz bölgesinde olduu gibi, boyunda da iplere reaksiyon veren cilt alt dokusu, kolajen, elastin ve fibroplast üretimini hzlandrarak, mevcut alanda gençleme, gerginlik ve toparlanma salyor. Boyun form kazanyor ve oluabilecek dier sarkma sorunlarnn da bu sayede önüne geçiliyor. Üstelik hastamz ilem sonras sosyal hayatna hemen geçi yapabiliyor.

Medikal uygulamalarla boyun bölgesi form kazanabilir

Boyundaki mevcut estetik sorunlara yönelik olarak, farkl medikal uygulamalarn da yaplabileceini söyleyen Cihantimur, Ultherapy, Hyluronik asit içerikli mezoterapi, Secret ve PRP uygulamalarnn boyun estetii için son derece etkili ilemler olduunu söyledi. Ayrca, Boynu kesinlikle yüzden ayr tutmamak gerekiyor, bu yüzden yüzünüze gösterdiiniz önemi, boyun bölgesine de göstererek, birbirinin devam olan bu alan korumak, bakm yapmak çok önemli. Kliniklerimizde uygulanan ameliyatsz teknik ve uygulamalar, boynun genç kalmasn salar ve ypranmasn önleyici tedbirler olarak, boyun güzelliinin istikrarn tazeler açklamasnda bulundu.

Ana Sayfaya Git