Göz kapak düşüklüğüne dikkat

Göz Hastalıkları Uzmanı Op.Dr. Şeyda Atabay, göz kapak düşüklüğünün sıklıkla karşılaşılan bir durum olduğunu ve bu duruma dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Haberler 09.07.2017 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Göz Hastalklar Uzman Op.Dr. eyda Atabay, Hastalk yoktur hasta vardr sözünün en çok uyduu alanlardan biri göz kapak hastalklardr. Tüm hastalarmz özeldir, göz kapak hastalklar da özeldir. Bu nedenle her hastamz ayr ayr ele alp deerlendiririz. Göz kapak sorunu denildiinde bu cilt ile kas ile ya dokular veya derin kas tabakas ile ilgili olabilmektedir. Burada yaplmas gereken hastay öncelikle ayrntl bir göz muayenesinden geçirilmelidir, görme bozukluu, göz tansiyonu ve dier segment dokular deerlendirildikten sonra hastaln hangi tabakada olduu belirlenmeli sonrasnda tedavi planlanmaldr dedi.

GÖZ KAPAKLARININ DÜÜKLÜÜ

Göz kapak ameliyatlarnda özellikle lokal anestezi tercih ettikleri ifade eden Op.Dr. Atabay, Genel anestezi uygulanmad için daha konforlu ve risksiz bir müdahale geçirmektedir. Hastalarmz ameliyat bölgesinin ve hastaln türüne göre ameliyathanede geçen belirli süre sonrasnda hastanede kalmadan hemen ameliyat sonras taburcu edilebilmektedir. Sonrasnda ilk 48 saat youn buz uygulamas ile morluk olmadan, arsz bir iyileme salanabilmektedir. Hastalarmz mevcut tedavi ve öneriler sayesinde ameliyat sonrasnda da ar ac problemi yaamazlar. Ameliyattan 1 hafta sonrasnda dikileri alnan hastamz iine dönebilmektedir. Dikiler alndktan sonra önerdiimiz yara yeri kremleri ile hzl bir ekilde iyileme salayabilmektedirler. Alt ve üst kapak ameliyat ayn gün ayn seansta uygulanabilmektedir. Bu sayede hastalarmz daha ksa sürede tedavi alabilmektedirler açklamalarnda bulundu.

Ana Sayfaya Git