Güne keyifli başlamak

Hepimiz güne keyifli uyanmak, işe mutlu ve hazır bir şekilde gitmek ve günün geri kalanı için endişeli olmadığımız bir şekilde güne başlamak isteriz. Bunu gerçekleştirmenin yolu herkes için farklıdır fakat bazı şeyler vardır ki bu şeylerin herhangi bir kişiye pozitif bir enerji katmaması neredeyse olanaksızdır.

Haberler 18.06.2017 - 13:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

te ufak bir dokunula güne mutlu, enerjik ve hevesli balamann 5 farkl yolu:

Her sabah koca bir bardak su için

Sabah ilk i olarak su içmek; vücudunuzu tazeleyecek, güne daha dinç bir beden ve zihinle balamanz salayacak. Ayrca bunu alkanlk haline getirdiinizde sabah içtiiniz ilk suyun zihninize verdii alarm, aldnz olumlu sonuçlarla balantl olarak pozitif olacak.

Giyinirken dinleyebileceiniz enerjik bir playlist hazrlayn

Sabahlar, rutinlerimizi uygularken çou zaman bizi itecek ve modumuzu yükseltecek bir eylere ihtiyaç duyarz. Müzik dinlemek çou insan için akla gelen ilk seçeneklerden biri. Her sabah ne dinlesem diye düünüp zaman kaybetmek yerine, modunuzu yükselteceini düündüünüz arklar bir araya getirip bir playlist hazrlayn. Ayn arklardan sklmamak için de ayda bir listenizi mutlaka yenileyin.

Sabah uyannca yapacanz eylerden bir takvim oluturun

Her gün için yapabileceiniz ya da deneyebileceiniz bir yaplacaklar listesi, sabahlar uyandnzda heyecanl hissetmenizi ve daha hzl hareket etmenizi salayacak. Örnein, ilk kez deneyeceiniz bir msr gevrei, o sabaha özel yakacanz bir kokulu mum ya da her zaman kahvaltnz ettiiniz yerden farkl bir yerde kahvalt etmeniz gününüzü var olan rutinden koparacak ve gününüze renk katacak.

Uykunuzu aln

Gece uykusu hiçbir eye deiilmez denir. Güzel bir gece uykusu, sabahlar alarmnzdan bile önce uyanmanz salayabiliyor. Temiz ve pürüzsüz bir uyku çekmek için gece yatmadan önce telefonunuzu yattnz yerden uzak bir yere koyabilirsiniz, uykuya dalmakta zorlanyorsanz bir göz bandndan yardm alabilirsiniz, zihninize uyku saatinin geldii mesajn vermek için perdeleri ve klar uyumak istediiniz saatte kapatabilirsiniz.

Ana Sayfaya Git