Havalar soğudu vatandaşlar aktarlara koştu

Diyarbakır’da havaların soğuması ile birlikte vatandaşlar, vücut dirençlerini arttırmak için aktarların yolunu tuttu.

Haberler 30.11.2019 - 11:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hava scaklnn dümesiyle Diyarbakrl vatandalar aktarlarn yolunu tutmaya balad. Sur ilçesi Gazi Caddesi üzerinde bulunan ve bitkisel çözümleriyle hem Diyarbakrda hem de Türkiyede adn duyuran baharatç Kör Yusuf, k aylarnn gelmesiyle vatandalarn urak noktas oldu.

Souk algnl için Hac Naide çay öneriyoruz

Yaklak 40 yldr aabeyiyle beraber ilettii baharatç dükkannda vatandalarn ifa bulduunu kaydeden Süleyman Onur, vatandalarn özellikle k aylarnda alternatif tpa da yöneldiini söyledi. Onur, Ihlamur, tarçn, zencefil, zerdeçal ve benzeri bitkiler baklk sistemini kuvvetlendirici bitkileri tavsiye ediyoruz müterilerimize. Souk algnl için bir karmmz var Hac Naide çay dediimiz içerisinde 8 çeit malzeme bulunuyor. Onlar veriyoruz, bunlar kullandklarnda bu saydmz rahatszlklara bir direnç kazandryor ve ksa zamanda hastal atlatyor. Bitkisel tp alternatif olarak destekleyicidir. Doktorlar da gelip buradan alveri yapyor dedi.

Bitkisel ürünlerin içerisine ilaç atmak zararldr

Vatandalarn, bitkisel ürünlerle çeitli grip ilaçlarn birlikte kullanmalarnn zararl olabileceini kaydeden Onur, Bitkisel ilaç ile grip ilaçlarnn birlikte kullanlmamasn öneriyoruz. Ayrca, bitkisel ürünlerin de iin ehlileri tarafndan alnmas gerekiyor. Aktarclarn yönlendirmeleri ile ürünler tüketilmeli diye konutu.

Ana Sayfaya Git