Hem kilolarından hem de midesindeki kitleden kurtuldu

Diyarbakır’da zaman içerisinde 70 kilodan 110 kiloya ulaşan ve midesinde kitle olan Gökben Erden, başarılı operasyonla hem midesindeki kitleden hem de yaşamını tehdit eden 35 kilodan kurtularak sağlığına kavuştu.

Haberler 20.09.2017 - 10:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaklak 8 yldr pek çok yöntemle kilo vermeye çalan 1.66 santimetre boyundaki 33 yandaki 3 çocuk annesi Gökben Erden, zamanla 70 kilodan 110 kiloya çkt. Son bir ylda ise obezite nedeniyle yaam kalitesinin ciddi oranda dütüünü fark etti. Diyet ve spora ramen bir türlü veremedii kilolarn, ileride daha ciddi sorunlara neden olacan örendi ve mide küçültme ameliyatyla ilgili aratrmalarda bulundu. Aratrmalar sonucu ameliyat olmaya karar veren Erden, Memorial Diyarbakr Hastanesi Genel Cerrahi Bölümünden Op. Dr. Erkan Dalbana bavurdu. Yaplan tetkiklerde midesinde yaklak 2 santimetre büyüklüünde bir kitleye de rastland. Op. Dr. Dalba tarafndan gerçekletirilen operasyonla hem midesi küçültüldü hem de kitle alnd.

Ameliyat sonras 100lü rakamlara veda etti.

Ameliyat sonras hzla salna kavuan ve kilo vermeye balayan Gökben Erdenin fiziksel görümü de hayal ettii gibi olumlu yönde deimeye balad. Op. Dr. Dalbann kontrolünde ve ameliyatn üçüncü aynn sonunda 35 kilo veren Erden, tartda 100lü rakamlara veda etti. 8 yldr spor ve diyetle kilo vermeyi baaramayan, cerrahi ile hem salna hem de istedii kiloya kavuan Erden, ameliyat sonras salkl beslenme program ile her besin grubundan az miktarda ve sk aralklarla yeme alkanl kazand, yepyeni bir yaama adm att.

Ana Sayfaya Git