İkiz gebelik

Evlat hasreti 4 yıl sonra ikiz gebelikle sona erdi

Haberler 06.04.2022 - 00:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda yaayan Tuba-Mehmet Erkmen çiftinin 4 yllk bebek hasreti mikro tese ameliyat yaplarak ikiz gebelik ile sonuçland.

Diyarbakrda yaayan 31 yandaki Tuba ve 28 yandaki Mehmet Erkmen çifti, 4 yldr evlat hasreti çekiyordu. Doal yoldan evlat sahibi olamayan çift, arkada tavsiyesi üzerine Kadn Doum ve Tüp Bebek Uzman Prof. Dr. Hakan çoksüere bavurdu. Detayl inceleme sonras mikro tese ameliyat gerçekletikten sonra PRP, akupunktur ve tüp bebek tedavisi ile üçlü kombine tamamland. Test günü müjdeyi alan Erkmen çifti, imdilerde ikiz gebeliin kalp atlarn duyarak mutluluk gözya döktü.

KZ GEBELK

Baba olma müjdesi alan ve mikro tese ameliyat ile baarya ulaan Mehmet Erkmen, daha önce çocuk sahibi olamayacaklarn duyunca dünyas bana ykldn söyledi. Erkemen, 3 yl önce hastaneye gittim azospermi hastassn dediler. çocuumun olmayacan söyleyince tüm dünyam bama ykld. Bir arkada tavsiyesiyle buraya geldim ve aldm tedaviler sonucu Rabbim bana nasip etti. nallah dars olmayanlarn bana. çocuk olmad için arada problemler oluyordu dedi.

Tuba Erkmen ise birçok yere gittiklerini, hepsinden olumsuz sonuç aldklarn belirtti. çocuk sahibi olamadklar için umutlar tükenmiken arkada tavsiyesiyle gelip tedavi aldklar yerde ikiz gebelik haberini aldklarn kaydetti.

Ana Sayfaya Git