İmplantta uzun iyileşme süreleri artık geride kaldı

Prof. Dr. Ömer Kutay, bir implantın yerleştirilmesinin eskiden zor ve uzun ameliyatlarla gerçekleştiğini belirterek, operasyonların artık basit, dikişsiz ve ortalama 6 dakika gerçekleştiğini söyledi.

Haberler 19.08.2017 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Prof. Dr. Ömer Kutay dünden bugüne implant tedavisinde ulalan teknolojiyi anlatt. Geçmite disizliin çaresi implant tedavisi ile bulunduunu kaydeden Kutay, Kliniimizde implant tedavisi ile disizlik artk kabus olmaktan çkartlmtr. Bir implantn yerletirilmesi artk zor ve uzun ameliyatlar ile deil, basit dikisiz operasyonlar la ortalama 6 dakika civarnda yaplmaktadr dedi.

Prof. Dr. Ömer Kutay, uzun iyileme sürelerinin de artk geride kaldn söyleyerek, mplant sonrasnda aylarca disiz beklemek artk çok yok. Hastalarn çounda implant üstüne ayn gün di taklabiliyor ifadelerini kulland.

ÖZEL DURUMLAR

Hastalarn özel durumlarna da deinen Prof. Dr. Kutay, Öncelikle kemik erimesi olan hastalara eskiden implant yaplamaz deniyordu, günümüzde kemik erimesi nedeniyle size implant yaplamaz denilen hastalara artk arsz kemik gelitirme teknikleri uygulanmaktadr. Ayrca, sinüs taban dolgular ile hastann kendi çenesinden kemik transferi yöntemleriyle yaplan ileri operasyon teknikleriyle disiz kalan, implant yaplamayan hasta yok. Gelien implant teknolojisi ile uzun süredir implantlarn kemie kaynamas doku uyumu sorunsuz bir ekilde tedavi edilmektedir. çene kemii erimi olan hastalarn tedavisinde kullanlan doku gelitirme tekniklerinin umutsuz hastalarda bile çineme ve estetie kavuturmaktayz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git