İyonizerli vantilatör

UFO Markası Araştırma Geliştirme Müdürü Alexander More, iklim krizinin mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarıyla kendini belli etmeye devam etmesi ile özellikle kapalı alanlarda sağlıklı soğutma ihtiyaçlarının artırdığını söyledi. More, “Soğuk buharlı iyonizerli vantilatörler kapalı alanları soğuturken zararlı virüs ve bakterilerin ortama yayılmasını önler ve bulaş riskinin artmasına engel olur” dedi.

Haberler 07.07.2021 - 00:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Küresel snmann etkilerinin her geçen yl daha fazla hissedildii belirtildi. Dünya Meteoroloji Örgütüne göre önümüzdeki be yln en az birinde yllk ortalama küresel scakln Sanayi Devrimi öncesi seviyelerin 1,5 santigrat derece üzerine çkma olasl yaklak yüzde 40 olarak tahmin ediliyor. Türkiyede de hava scaklklar mevsim normallerinin üzerinde seyrederken koronavirüs riski nedeniyle özellikle kapal alanlarda salkl soutma ihtiyacnn artt ifade edildi.

ZARARLI PARTKÜLLER AAI DÜÜREREK SOLUNMASINA ENGEL OLUR

Souk buharl iyonizerli vantilatörlerin önemli bir yardmc olduunu söyleyen UFO Markas Aratrma Gelitirme Müdürü Alexander More, yonizer, iyon üre-ten cihaz demektir. Cihazn çalma sistemi ise negatif iyonlar sayesinde havadaki insan saln olumsuz etkileyen art (+) iyonlar nötrolize eder ve ayrca sala zararl partikülleri aa düürerek solunmasna engel olmaya dayanr. Souk bu-harl iyonizerli vantilatörler kapal alanlar souturken zararl virüs ve bakterilerin ortama yaylmasn önler ve bula riskinin artmasna engel olur dedi.

VRÜS VE BAKTERLER SU DEPOLARI VE KLMA KANALLARI YOLUYLA DA GELEBLYOR

Kademeli normallemenin üçüncü etab kapsamnda kapasite snr olmadan hizmet vermeye balayan iletmelerin de scak havalarda kapal alanlarn souturken misafirlerini riske atmayacak yöntemler aradn belirten Alexander More, Kademeli normalleme plan kapsamnda kapasite snr olmadan hizmet vermeye balayan kafe, restoran, spor salonu, alveri merkezi ve sinema salonu gibi kapal alanlarda salkl soutmann nasl yaplacana dair soru iaretleri olumu durumda diye konutu.

Alexander More sözlerine u ekilde devam etti:

Aratrmalar, kapal alanlarn hava ve yüzeylerinde bulunan bakteriler ve virüslerin bata nezle ve gribe neden olabileceini gösteriyor. Su depolar, klima kanallar yoluyla dardan da gelebilen bu zararl bakteri ve virüsler, tüberküloz ve dier solunum hastalklar gibi daha ciddi hastalklarn balamasna da neden olabiliyor. Yaz aylarnn balamas ve yasaklarn kalkmasyla uzunca zamandr uzak kalnan sosyal alanlarda ise kalabalklar olumu durumda. Bir yl akn süredir koronavi-rüs ile verilen mücadelenin boa gitmemesi ve kapal alanlarda insan salnn riske atlmamas için souk buharl iyonizerli vantilatör gibi soutma cihazlarnn kullanlmas öneriliyor.

KALTEL UYKU, ZNDELK VE FERAHLIK BR ARADA

Pandemi nedeniyle artan salk kayglarna çözüm sunabilmek adna ürün ailelerine souk buharl iyonizerli vantilatörleri dahil ettiklerini açklayan Alexander More, Ürünlerimizin kalitesini yllardr olduu gibi en üst seviyede tutmay, sektörel yenilikleri yakndan takip etmeyi sürdürüyoruz. Tek hedefimiz var; müteri memnuniyetini sözde deil özde salamak. Bu kapsamda 24 saat çalr durumda brakabilinen negatif iyonizer özelliine sahip yeni nesil Hava Temizleme O2 cihazmz ve iyonizerli vantilatörler ile havadaki zararl salkl ve ferah bir ev, iletme ortam yaratlmasna katkda bulunuyoruz. Negatif iyonizer özellikli yeni nesil soutma cihazlar, havay temizleyerek solunan oksijen miktarnn artmasna da yardmc olu-yor. Ruh saln iyiletiriyor, sinirleri gevetip enerjiyi artyor. Bakteri, duman ile toz ve küf gibi alerji yapc maddeleri de havadan etkili bir ekilde temizleyebiliyor açklamasn yapt.

Ana Sayfaya Git