Kadir İnanır’ın sağlık durumuna dair açıklama

Sanatçı Kadir İnanır’ın bilincinin açık olduğunu aktaran doktorları, beyin damar tıkanıklığından şüphelendiklerini açıkladı.

Haberler 22.11.2021 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denizli Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldrlan sanatç Kadir nanrn salk durumuna dair Üniversite Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kutluhan, Bahekim Prof. Dr. Selçuk Yüksel, Tp Fakültesi Dekan Prof. Dr. Zekiye Melek Küçükatay ile Kadir nanrn tedavisini yapan Prof. Dr. çada Erdoan, hastane önünde açklama yapt.

nanrn herkese selam ve sevgilerini ilettiini belirten Rektör Prof. Dr. Kutluhan, Dün saat 17.00 civarnda büyük sanatçmz Kadir nanr hastanemiz acil servisine gelmitir. Hzl bir ekilde tetkikleri yaplm ve beyin damar hastal ön tansyla servise alnmtr. Kendisini dün akam bizzat ziyaret ettim. Bilinci açk ve iletiim kurabiliyordu. Yakn takip ettiimizi kendisine bildirdik ve u anda da yakn takibimiz devam etmektedir. Bu beyin damar hastal seyri açsndan hafif gayet hasar vermeden atlatlabildii gibi daha ar sonuçlar da dourabileceinden birkaç gün daha yakn takibi gerekmektedir dedi.

BR SÜRE TEDAV GÖRECEK

Gerekli önlemlerin alnd ve tedaviye balandn söyleyen Kutluhan, Hastamzn bilinci açk. Herkese selam var, sayglar sunuyor. Teekkür ediyor. u anda hastanemiz tüm doktor ve ekipmana sahiptir. Böyle durumlarda hastann seyahat etmesi uçakla da olsa skntl olabileceinden bu riske girmemek gerekiyor. Tbben sevki birkaç gün sonra olabilir. u anda felçten söz edemeyiz. Hastamzda böyle bir durum yok. Ancak geliebilecei endiesiyle yakn takip ve tedavi ediyoruz ifadelerini kulland.

nanrn tedavisini sürdüren Prof. Dr. çada Erdoan ise beyin damar tkankl üphesiyle hastasnn takip edildiini belirterek, Kadir nanr, 3 yl önce de benzer bir sknt yaam. Yine ayn ekilde bir beyin damar tkankl olduundan üpheleniyoruz. Bu hastalklarda birkaç gün geçmeden, tablo netlemeden bir ey söylemek mümkün deil. Kendisi istirahat etmesi ve dinlenmesi amacyla servisimizde takibimize devam ediyoruz diye konutu.

Ana Sayfaya Git