Kalıcı makyaj uygulamasında kullanılan boyalara dikkat

Kalıcı makyaj uygulamalarında kullanılan malzemelerin insan sağlığı açısından riskler barındırabileceğini ifade eden Dalmış Beuty yöneticisi Mehmet Sait Dalmış, “Seçilen malzemelerin yüz bölgesi için özel olarak tasarlanması önemlidir. Koku ve katkı maddelerinin içermemesi gerekir. Micro pigment uygulaması olan bu işlemde kişiye özel tek kullanımlık iğneler kullanılıyor” dedi.

Haberler 19.04.2022 - 00:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-Kalc makyajlarda ar metal boyalara da dikkat edilmesi gerektiini söyleyen Dalm ,Kalc makyaj yaptrrken güvenilir bir ekibin tercih edilmesi beraberinde önemli kazanmlar getirmektedir diye konutu.

KALICI MAKYAJDA GÜVENLRLK

Kullanlan malzemelerin alerjik reaksiyonlara neden olabileceini aktaran Dalm, Kaliteli bir merkezden bu hizmetin alnmas çok önemlidir. çünkü ar metal boyalarn kullanld yerlerde alerjik reaksiyonlarn olumas mümkündür. Ayrca bu boyalarn rengi zamanla deiime uramaktadr. Makyajnn her daim taze olmasn isteyenler için kalc makyaj ideal bir seçim olsa da kullanlan malzemelere dikkat etmek gerekiyor. Bu noktada kalc makyaj uygulamasnda tercih edilen ürünlerin de kaliteli olmas arttr ifadelerini kulland.

KALICI MAKYAJDA ÜRÜN KALTES

Hijyenik bir ortamn önemine vurgu yapan Dalm, Uygulanacak ürünlerin onayl ve kaliteli olmas büyük önem tamaktadr. Bu ilemlerde steril bir ine araclyla doku altna boya enjekte edilmektedir. Bu sebeple her ey hijyenik olmak durumundadr. Aksi takdirde çeitli salk sorunlar yaamak mümkündür. Mikrop kapma ihtimaline kar yeterli önlemlerin alnm olmas önemlidir. Kullanlan boyalarn organik ve mineralli olup cilt ile uyumlu olmas da dikkat edilecek bir dier konudur açklamasnda bulundu.

KALICI MAKYAJDA SMÜLASYON ADIMI

Yaplan ilem ile ilgili bilgi veren Dalm, leme balamadan önce simülasyon adm çok önemlidir. lk olarak tasarm çalmas görülmelidir. Bu çalma onay aldktan sonra tasarmn dna çkmadan uygulama yaplr. Bu da sonuçlarn baarsnda etkili bir unsur olacaktr. Dalm Beauty kiinin zevkine en iyi sonuçlara ulaabilme açsndan bu admn büyük önem tadna dikkat çekiyor dedi.

Ana Sayfaya Git