Kalıcı makyaj yaptırırken dikkat

Profesyonel kalıcı makyaj uzmanı Asuman Karagöklü, son zamanlarda kadınların sıklıkla tercih ettiği kalıcı makyaj uygulamalarında, geri dönüşümsüz sıkıntılar yaşamamaları için doğru tercihleri nasıl yapmaları gerektiği konusunda uyardı.

Haberler 23.09.2017 - 11:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hijyenin önemine dikkat çeken Karagöklü, Kalc makyaj hijyen, doru pigment seçimi, doru cihaz, doru teknik ile alannda eitim alm iyi bir estetik görsel açs olan profesyonel kiilerce uygulanmaldr. Ortamn, kullanlan aletlerin mutlaka steril olmas gerekiyor. Kullanlan ine ucu, steril ve tek kullanmlk olmal. Aksi takdirde güzellemek isterken HIV, Hepatit B gibi bulac hastalklara maruz kalnabilir uyarsnda bulundu.

KA TASARIMI KYE ÖZEL OLMALI

Karagöklü Ka tasarm tamamen kiiye özel uygulamalar olup, kiinin ten rengi, yüz oranlarna bal kalarak doalln bozmadan yaplmaldr. Aksi takdirde pembeden griye deien farkl renkler ortaya çkar. Emanet gibi duran ka ekil ve renkleriyle can skc bir hal oluturabilirler dedi.

DÜNYANIN EN NCE NES

Karagöklü, kalc makyajn mikropigmentasyon genel uygulamas olduunu belirtti. Karagöklü, Merkezlerimizde 3D kl tekniini dünyann en ince inesine (0,16mm) sahip Pearline marka cihaz ile uyguluyoruz. Acsz olmasn salayan özel felxi ineler ve lokal anestezi kremler ile de ilem konforunu en üst düzeyde tutuyoruz. Üretim aamasnda farkl cilt tiplerine göre hazrlanan renk pigmentleri tamamen organiktir. 80den fazla renk seçenei bulunan Feelgood pigment yelpazesini temel renkler (eyeliner,ka,dudak,medikal estetik cilt renkleri) otantik renkler oluturmaktadr. nsan salna zararl olmayan pigmentlerimiz kremsi ve yüksek younluklu olduu için kalc ve uzun ömürlü renk garantisi salyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git