Kaliteli Hayat!

Yarışmaya katılanların projelerini sunmaları için Tıp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen törene Rektör Yardımcısı ve Başhekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadiroğlu, Başhekim Yardımcıları, Başhemşire Rahime Atlı, Kalite Birim Sorunluları ve yarışmacılar katıldı.

Haberler 22.06.2017 - 01:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yarmaya katlanlarn projelerini sunmalar için Tp Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen törene Rektör Yardmcs ve Bahekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadirolu, Bahekim Yardmclar, Bahemire Rahime Atl, Kalite Birim Sorunlular ve yarmaclar katld.

Kalite hayat boyu devam eden bir yolculuktur.

Törende konuan Bahekim Prof. Dr. Ali Kemal Kadirolu, Dicle Üniversitesi Hastaneleri bünyesinde her yl yaplan yi Uygulama Projesi yarmasyla Salk Hizmet Kalite Standartlarnn artrlmas ve çalanlar tarafndan benimsenmesinin amaçlandn belirterek; Kalite hayat boyu devam eden bir yolculuktur. Bu yolculukta azmz bilgi, tecrübe, anlay, istikrar ve sabrdr. Bu yolculuk bir yartr. Kiinin kendisiyle olan yar bakas ile devam eder. Neydim, Ne yapyorum, Ne oldum. ne yapacam. Ne yapmalym eklinde kii kendi programn yapmaldr. eklinde açklamada bulundu.

Youn bakm süreci ciddi bir süreçtir

Youn bakm sürecinin çok ciddi bir süreç olduunu ifade eden Prof. Dr. Ali Kemal Kadirolu; Biz hastalara hastanelerimizde bakyoruz. Taburcu olduktan sonra da ev süreci balyor. Evdeki süreç de hastann baklmas, ilaçlarn kullanm, saklanmas, uygulama yollar v.s . te bu youn bakm süreçleri için bir kitapçk hazrlamay düündük ve hazrladk. Hazrladmz bu kitapç ilgili yerlere dattk. dedi.

Bir gömlek daha ileriyi gitmek istiyoruz.

Kadirolu konumasn öyle sürdürdü; çalanlarmzla kalite sürecini balatmtk. imdi bir gömlek daha ileriye gitmek istiyoruz. imdi de klinik bazl çalmalar yapacaz. Bunu da baaracamza inanyorum. Bu duygu ve düüncelerle hepinizi sevgi ve saygyla selamlyorum. Emei geçen arkadalar tebrik ediyorum.

Yarmaclar ödüllerini ald

Dahili Youn Bakm Ünitesi Evde Youn Bakm Kitapç , Organ Nakli Merkezi de laç Hazrl Rehberi ile yarmaya katld. Yaplan oylamada Dahili Youn Bakm Evde Bakm Kitapç ile 45 oy alarak birinci olurken, Organ Nakli Merkezi de laç Hazrlk Rehberi ile ikinci oldu. Yarmaclarn ödülleri Hastaneler Bahekimi Prof. Dr. Ali Kemal Kadirolu tarafndan verildi.

Ana Sayfaya Git