Kansere C Vitamini Kalkanı

Dünyada kalp hastalıklarından sonra en büyük ölüm nedeni olarak karşımıza kanser çıkıyor. Kanserle mücadele, hastalık ortaya çıkmadan önce alınması gereken önlemlerle başlıyor.

Haberler 08.04.2019 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

C vitamininin antibiyotik ile kombine edilerek verildiinde kanser tedevisinde etkin olarak kullanldn belirten Tp Uzman Ali Fuat Aytekin, bu yöntemin dünya çapnda yaylmaya baladna dikkat çekti.

Ülkemizde her yl yaklak 170 bin kiiye kanser tehisi konuluyor. Bu hastalkla mücadelede en önemli etken ise erken teshi. Bilim insanlarnn kanser tedavisine yönelik yeni yöntemleri hastaln tedavisine yeni bir boyut getiriyor. Son olarak ülkemizde de uygulanmaya balayan C vitamin ve antibiyotik kombini yöntemi baarl sonuçlaryla hastalara umut oluyor. Aratmalara göre bu tedavi yöntemi, kanser hücrelerine hasar verirken DNA yaplarn tahrip ettii ve öldürdüü gözlenmitir.

Bu Yöntem Kanser Hücrelerini Aç Brakp Bozuyor

C vitamini ile antibiyotik kombinli tedavi yönteminin hastalarna büyük ümit olduunu belirten Tp Uzman Ali Fuat Aytekin, u ana kadar bize bavuran 5 kanser hastasnn tümü bu yöntemle tedavi edildi. Bunlardan 2si meme kanseridierleri ise servikal kanser, lenfoma ve kaln barsak kanseriydi. Burada antibiyotik olarak tetrasiklin adl antibiyotiin damardan yaplan formu olan doksisiklin kullanlyor. Antibiyotii damardan verdikten sonra çok yüksek doz C vitiamini kullanlyor. Damar yoluyla verilen 60-70 gram C vitamini kanser hücrelerindeki eker metabolizmasn bozuyor ve onlar aç brakyor.Yüksek doz antibiyotikte ise bakterilerin mitekondrilerini ve DNAlarn tahrip edip beslenmelerini bozarak ölmelerini salyor dedi.

Ana Sayfaya Git