Kardiyologlar Diyarbakır’da bir araya geldi

Dicle Üniversitesi (DÜ) Tıp Fakültesi Hastaneleri Kardiyoloji Anabilim Dalı ve Türk Kardiyoloji Derneği’nin birlikte organize ettiği “Sol Ana Koroner ve Bifurkasyon Toplantısı” çok sayıda kardiyoloğun katılımıyla yapıldı.

Haberler 13.02.2018 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DÜ Tp Fakültesi Hastaneleri Kardiyoloji Anabilim Dal ve Türk Kardiyoloji Derneince, Sol Ana Koroner ve Bifurkasyon Toplants yapld. Toplantya, Türkiyenin çeitli illerinden çok sayda kardiyolog katld. Toplantnn açl konumasn DÜ Tp Fakültesi Kalp Hastanesi Anabilim Dal Bakan Prof. Dr. Nizamettin Toprak yapt.

KARDYOLOGLAR BR ARAYA GELD

Toprak, Kardiyoloji Anabilim Dalmzda uana kadar eitim, aratrma konularnda elimizden geleni yaptk. Genç arkadalarmza çok teekkür ederim. Onlar sayesinde iyi bir ivme kazandk. Hem merkezimiz hem de çevremizdeki tüm arkadalarmz zor koullarda büyük bir özveri ile gün geçtikçe daha iyi bir ekilde çalmalarn yapmaktadr. Toplantlar açsndan Diyarbakr verimli bir yer. Hem üniversite, hem kardiyoloji alannda nerdeyse gün bana birden fazla bilimsel etkinlik düüyor. Kardiyoloji alannda bizim burada çok sayda toplantlar yapld dedi.

KONGRE HAVASINDA YAPILDI

Türk Kardiyoloji Dernei Bakan Prof. Dr. Enver Atalar ise, Gerçekten bu toplant küçük bir kongre havasnda yaplyor. Herkesin ellerine salk. Misafirperverliiniz için çok teekkür ederim. Daha illeri yllarda burada yeni toplantlar yapmak için bizi heveslendiriyorlar. Bir çok ilde böyle toplantlar yapyoruz. Diyarbakrdan böyle bir talep geldiinde çok sevindik. Benim giriimsel kardiyoloji birlii bakan olarak yapmay istediim ya da vurgulamak istediim eylerden bir tanesi da doru iler yapmamz, giriimsel kardiyologlar olarak fazlasyla özverili çalyoruz, hatta abartyoruz. 7/24 çalan baka bir meslek grubu yoktur. Ama her zaman doru çalalm nallah hepimiz için iyi bir toplant olur diye konutu.

Ana Sayfaya Git