Kendi içinde yolculuk!

İçsel büyüme ve huzuru sağlayabilmek isteyen herkesi sessiz kalmayı öneren İpek Senem Aydın, dünyaya geliş sebebi, hayat amacı ve yaşamdaki bir sonraki adımını atmak isteyenleri huzura kavuşturuyor.

Haberler 03.06.2021 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fikir ve düüncelerini takipçileriyle paylaarak huzurlu bir yaam daha çok kiiyle buluturan pek Senem Aydn, çok büyük bir hediye olarak ifade ettii sessizlie dair paylatklaryla hayat amacna ulamak isteyenlerin rehberi oluyor. Sözcüklerden serbest kalan kiinin zihninin serbestletiini söyleyen ve bununla da kendi iç sesine ulaabildiini ifade eden Aydn, Tek ihtiyacmz olan ey, dünya telayla unuttuumuz doal yeteneklerimizi tekrar hatrlamaktr diyor.

Bizim Zihnimizin Ne Kadar Dolu Olduunu Gösterir

Sessizliin bireyin kendisini ifade edebilmesi için uzun konumaya ihtiyac olmadn öreten bir olgu olduunu belirten pek Senem Aydn, sessizlikle harmanlanan ve etkili bir ekilde ifade edilen birkaç sözcüün saatlerce konumaktan daha güçlü olduunu da sözlerine ekliyor. çok konumak bizim zihnimizin ne kadar dolu olduunu gösterir. Bilge kiilere baktmzda hep az ve öz konutuklarn görürüz diyen Aydn, bu nedenle sessizliinin gücünün tesadüf olmadn kantlyor. Sessizlikte artk kiiye hizmet etmeyen düünce kalplarmzn farkna varldna vurgu yapan deneyimli eitmen, bir sonraki aamayla birlikte de kiiye hizmet etmeyen kalplarn sevgiyle gitmesine izin verilebileceini söylüyor.

Sessizlik Bize Doadaki Seslerin Farkna Varmay Öretir

Orman, nehir, deniz kenar ve yüksek tepelerin youn enerjinin biriktii yerler olduunu söyleyen pek Senem Aydn, mümkün olduunca buralarda vakit geçirmeyi tavsiye ediyor. çeit çeit böceklerin, kularn, rüzgarn, dalgann, akntnn sesinin kiide içsel olarak neler uyandracan görmek için de sessizlie ihtiyaç duyulduunu belirten Aydn, Sessizlik bize doadaki seslerin farkna varmay öretir. Doadayken Yaradana soru sorabilirsiniz, cevap için beklentiniz olmasn. Cevap tam da ihtiyacnz olduu en yüce zamanda gelecektir cümlelerini kullanyor.

Ana Sayfaya Git